• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Winkelen in rotterdam alexandrium

Gegevens
Gemaakt door: 22.01.2019
Auteur: Britt
Bekeken: 740

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Deze ontwerpers brengen hun producten aan de man via eigen winkels en een aantal typisch Rotterdamse winkels. Aan de andere kant van de Coolsingel loopt de Aert van Nesstraat over in de Meent die je gemakkelijk kunt herkennen door het statige Rotterdamse Stadhuis en het McDonald's fast food restaurant aan de linkerkant en Daka Sport aan de rechterkant. Dit overdekte winkelcentrum biedt allerlei winkels die alleen maar gericht zijn op wonen en woninginrichting.

Als je op zoek bent naar een eenvoudig warenhuis met waar voor je geld moet je een kijkje nemen bij de HEMA. Alleen al de drie grote markten die op zaterdag gehouden worden zijn samen goed voor bijna duizend kramen. Als je de roltrap naar beneden neemt kom je uit bij de Alexandrium Megastores.

Rotterdam telt maar liefst veertien locaties waar weekmarkten gehouden worden. In Rotterdam Zuid ligt overdekt winkelcentrum Zuidplein. Daarnaast vind je in de Woonmall ook Riviëra Maison met allerlei inrichtingsspullen en cadeaus voor thuis.

Donna Guy Lijnbaan is de place-to-be voor Paris Hilton wannabees met dure merken zoals Moncler. Ga nu terug naar de Karel Doormanstraat. Rotterdam bezienswaardigheden top 10   Binnenstad Jaarlijks bezoeken miljoenen mensen de binnenstad van Rotterdam met als hoofddoel om hier te komen winkelen. Centraal gelegen zijn ook de Burger King en het La Place zelfbedieningsrestaurant, winkelen in rotterdam alexandrium.

Op de Aert van Nessstraat loop je naar binnen bij Farfalla Aert van Nesstraat 54 winkelen in rotterdam alexandrium damesmode en sieraden van het merk Buddha to Buddha!

Vanaf de Oude Binnenweg loop je naar links bij juwelier Brunott Oude Binnenweg 45 de Karel Doormanstraat in Na meter maak je kort uitstapje naar de Van Oldenbarneveltstraat aan de linkerkant. Loop nu de luie trappen naar beneden naar de Beurstraverse.
 • De zaterdag is daarmee dé marktdag van Rotterdam. Rotterdam kent ook haar eigen ontwerpers die afkomstig zijn van de Willem de Kooning Academie.
 • Hun bolussen met kaneel moet je hebben geproefd! Het winkelaanbod in Rotterdam is zeer divers.

Op de Pannekoekstraat ter hoogte van Tapasbar Barcelona en het gezellige terras van Bokaal Rotterdam loop je naar rechts over de Nieuwemarkt en sla je de Botersloot naar links in.

Ook zit hier Sevenply Binnenwegplein 20c , een coole zaak voor skaters. Coolsingel Ervaar de Maasstad in optima forma op de bekendste straat van Rotterdam. Markthal Deze overdekte versmarkt met het schitterende plafond is een ervaring op zich! In de deelgemeenten kun je 6x per week naar 12 markten! Volg de complete winkelroute  door het centrum van Rotterdam! Als je bij het Kruidvat naar rechts loopt, steek je weer een weg over richting restaurant La Place met een groot buitenterras.

 • Markthal Deze overdekte versmarkt met het schitterende plafond is een ervaring op zich! Volg de complete winkelroute  door het centrum van Rotterdam!
 • De klassieke winkel van Oger Kruiskade is het beste adres in Rotterdam voor Italiaanse zakelijke herenkostuums, overhemden en stropdassen.

Loop nu een stukje terug naar de Karel Doormanstraat. Zeven dagen per week kun je je uitleven in de winkelgebieden geld afhalen met visa kbc het centrum. Volg ons op Facebook. Afsluiting van de winkelroute in Rotterdam centrum Als je over de Karel Doormanstraat loopt, passeer je de enorme Path Schouwburgplein megabioscoop en het Doelen Theater aan je linkerkant, winkelen in rotterdam alexandrium.

In de deelgemeenten kun je 6x per week naar 12 markten? Als je over de Karel Doormanstraat loopt, passeer je de enorme Path Schouwburgplein megabioscoop en het Doelen Theater aan je linkerkant.

Je kunt even bijkomen op het terras van brasserie  Pierre Pannekoekstraat 38a met een uitstekende koffie, en een uitstekende lunch en diner voor een bescheiden prijs. Wandel over het Beursplein links van de Koopgoot dat gedomineerd wordt door het enorme groen gekleurde World Trade Center. Er zijn allerlei soorten winkels te vinden in de Beurstraverse zoals Douglas parfumerie, de cremes van l'Occitane en veel modewinkels zoals Forever 21 , America Today , Lacoste  en Vanilia.

Tegenover de ingang van winkelcentrum Alexandrium aan de zuidzijde bij de McDonalds vind je meteen een van de grote publiekstrekkers van het Alexandrium, namelijk Primark.

De Lijnbaan is de hoofdader van alle winkels in Rotterdam met grote filialen van internationale winkelketens. In Rotterdam en daarbuiten is Alexandrium een begrip. Natuurlijk vind je op de A-locaties veel winkels van bekende ketens. De Illy koffie smaakt hier overigens uitstekend. Aan het einde van de Van Oldenbarneveltstraat straat zit Noppies Rotterdam Mauritsweg 37 voor positie- en kinderkleding. Toch winkelen in rotterdam alexandrium er ook hier al plek voor nog een enkele lokale winkelier die jarenlang succesvol zijn goederen brief aan alle gescheiden ouders de man brengt.

Ga nu de Lijnbaan op naar links bij basic modezaak River Island Lijnbaan Jong en oud doen het hier rustig aan en lezen hun dagbladen onder het genot van een kopje koffie. Aan het einde van de Van Oldenbarneveltstraat straat zit Noppies Rotterdam Mauritsweg 37 voor positie- en kinderkleding. Als je toe bent aan een pauze, geniet je van het uitzicht en de stadsgeluiden bij Staal Boulevardcafé Beursplein

Het Alexandrium bestaat uit drie samengevoegde winkelgedeeltes. Zuidplein In Rotterdam Zuid ligt overdekt winkelcentrum Zuidplein? Zeven dagen per week kun in de binnenstad van Rotterdam terecht, doordeweeks of met het openbaar vervoer.

Hier vind je ook een enorme Hugo Is friet uit de airfryer gezond winkel Kruiskade 57b voor zowel dames als herenmode, winkelen in rotterdam alexandrium. Kom dus vroeg, want in Rotterdam is bijna iedere zondag een koopzondag. De zaterdag is daarmee d marktdag van Rotterdam. Uitverkoop bij het Alexandrium De uitverkoop in het Alexandrium begint normaal gesproken in de winkelen in rotterdam alexandrium vanaf half juni en in de winter vanaf half december.

De uitverkoop bij de winkels in Rotterdam centrum begint normaal gesproken in de zomer vanaf half juni en in de winter vanaf half december, maar in November is er ook een grote uitverkoop tijdens Black Friday. Voor Hoek van Holland Centrum en Strand geldt dat winkels al vanaf 11 uur open mogen zijn op zon- en feestdagen.

Of bezoek op een regenachtige dag het overdekte winkelcentrum Zuidplein  of het Alexandrum! Het derde deel, de Alexandrium Woonmall richt zich volledig op woninginrichting en woonaccessoires en hier vind je heel veel woonwinkels.

Winkelcentrum Alexandrium Rotterdam Tel: Het hart van winkelstad Rotterdam wordt gevormd door de Beurstraverse, dat onderdeel is van het Beursplein.

De uitverkoop in het Alexandrium begint normaal gesproken in de zomer vanaf half juni en in de winter vanaf winkelen in rotterdam alexandrium december.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.01.2019 11:07 Gülbahar:
   De drie grootste markten van Rotterdam zijn de Binnenrotte Centrummarkt iedere dinsdag en zaterdag van 8 tot

   04.02.2019 07:00 Rick:
   Aan de andere kant van de Coolsingel loopt de Aert van Nesstraat over in de Meent die je gemakkelijk kunt herkennen door het statige Rotterdamse Stadhuis en het McDonald's fast food restaurant aan de linkerkant en Daka Sport aan de rechterkant. Het hart van winkelstad Rotterdam wordt gevormd door de Beurstraverse, dat onderdeel is van het Beursplein.

  Ten anker

  Vond