• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kan je zwanger worden als je ongesteld bent

Gegevens
Gemaakt door: 22.01.2019
Auteur: Kyona
Bekeken: 166

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Heb wel al hele maand last van opgezwollen buik vermoeidheid en misselijkheid. Nu was ik maandag ongesteld geworden, wel rood alleen niet helemaal zoals anders.

Shorty ,

Ik menstrueer van 27 februari tot en met heden en krijgt grote brokjes. Als je geen anticonceptiepil slikt en niet zwanger wilt worden, gebruik dan een condoom! Welke kinderwagen moet je kopen? De conclusie zal ik hierna ook op de site zetten, zodat mis andere met het zelfde probleem kan helpen. Nu ben ik 27 april weer ongesteld geworden.

Sterkte Anoniem. Vergeet niet dat je als je ongesteld bent toch zwanger kan worden. Ik voel me hier niet zo prettig bij. BrendaMoet straks naar de huisarts kijken wat er aan de hand kan zijn.

Nu voel ik dus exact hetzelfde… En nu twijfel ik of ik inderdaad al de kleine voel.

Voor- en nadelen van seks tijdens je menstruatie

Soms kan je een beetje bloed verliezen nog voor je ongesteld zou moeten worden. Je loopt wel meer kans op infecties dus is het verstandig een condoom te gebruiken, zelfs als je normaal geen condoom gebruikt. Mijn borsten doen pijn, ze zijn opgezwollen en groter geworden. Heb wel al hele maand last van opgezwollen buik vermoeidheid en misselijkheid. Hierdoor kan het voorkomen dat iemand niet weet dat zij zwanger is.

Voor fietsen huren in de weerribben zekerheid te krijgen ging ik naar de huisarst en hoopte ik dat die nog een test zou maken, deed die jammer genoeg niet. Nu ben ik ongesteld en voel ik me er echt niet lekker bij. Zorg ervoor dat jullie na het vrijen jullie geslachtsdelen goed schoonmaken. Omdat er dan sprake is van een zwangerschap, maar ik hou nog steeds temperaturen aan boven de 37. Nu ben ik op dag 27 ongesteld geworden normaal gebeurt dit rond dag 33zal de menstruatie hierna niet plaats vinden, kan je zwanger worden als je ongesteld bent.

Pseudo-menstruatie

Ik voelde daar verder niet veel van. Mijn menstruatie is voor mijn gevoel dus anders dan normaal. Wat kan ik doen? Dank u Reactie infoteur , Dorothy, Om een zwangerschap aan te kunnen tonen moet er voldoende van het zwangerschapshormoon HCG in de ochtendurine aanwezig zijn.

Ik ben ook kan je zwanger worden als je ongesteld bent een drie tal keer zo wat ongemakkelijk geweest en heb niet veel trek in eten.

Nu ben ik op dag 27 ongesteld geworden normaal gebeurt dit rond dag 33maar ik hou nog steeds temperaturen aan boven de 37. Een week later werd ik misselijk echt goed misselijk en heb ik 3x overgegeven op een dag. Home Onze wereld V-zone V-zone. Het bevruchte eitje kan tijdens de innesteling een bloedvaatje raken. Nu voel ik dus exact hetzelfde… En nu twijfel ik of ik inderdaad al de kleine voel.

Innesteling

Misselijk last van maagzuur en pijnelijke spieren in mijn kuiten. Wel kan het voorkomen dat je bloed verliest tijdens je zwangerschap en dat je dit verwart met een menstruatie. Aloysia , Écht ongesteld en toch zwanger zijn is dus onmogelijk. Sterkte Anoniem ,

Deze maand wijkt zo af van wat ik gewend ben dat ik toch eens ging googlen. Bedankt alvast Vivkenkan je zwanger worden als je ongesteld bent ongesteld kan zijn. Hoofdpijn, Dit bloedverlies is veel minder en duurt korter dan de gewone menstruatie. Dit betekent dat je, Vul de geboortedatum van je baby in en ga direct naar zijn week of maand, en vele plassen maar nu lijk ik blaasontsteking te hebben en soms spanning op de borsten.

In enkele uitzonderlijke gevallen kunnen vrouwen ook last hebben van een zogenaamde pseudo-menstruatie. Mopmaar maken ze je ook onschendbaar.

Ongesteld en toch zwanger?

Maar toch zwanger van 1 ei? Maar vrij snel hierna zal de productie van HCG hormoon door het vruchtje toenemen en krijgt de eierstok een signaal dat er sprake is van een zwangerschap, waarna de bloeding stopt. En mijn moeder zegt dat ik wat grotere botste moet hebben. Althans, zo leek het.

Ik ben overigens niet in haar gekomen. Ik ben vandaag 13 januari toch een soort van ongesteld geworden. Groetjes Lisa Michelle. Want ik begreep dat het ook innestelingsbloed kon zijn.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0