• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ijzeren man weert zwembad prijs

Gegevens
Gemaakt door: 22.01.2019
Auteur: Diëgo
Bekeken: 573

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

September 29, · 4 Reviews. Groepen vanaf 30 personen kunnen tegen een speciaal tarief gebruik maken van het zwembad. Hen Mariska Gommans — Veel keus aan zwembaden zowel binnen als buiten.

Danielle Peters — Altijd schoon Kinderfeestje Waterskiën, per persoon, 1 uur activiteit, incl. Beoordeeld op 31 oktober Enige bezoekers.

Zij hebben zich prima vermaakt. Genoeg te doen voor klein en groot. May 26, · 9 Reviews.

Maud van den Brandt. De IJzeren Man biedt veel waterplezier tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Je kunt zowel binnen als buiten zwemmen. Tijd van het jaar. Janneke Dongen Van.

Hen Mariska Gommans - Veel keus aan zwembaden zowel binnen als buiten? Beoordeeld op 12 augustus via mobiele applicatie Fijn zwembad.

 • Naast de verschillende peuter en kleuterbaden is er ook een meterbad en een springtoren met een hoogte van 3 meter. Fanny de Waal — Lekker warm water, overzichtelijk en niet te druk.
 • March 13, · 38 Reviews. August 25, · 13 Reviews.

Onze gerechten

November 28, · 12 Reviews. Enige zware minpunt is de hygiene op de toiletten als je van buiten naar binnen gaat. July 27, · 8 Reviews. Een portie frites met snack, een klein glaasje fris en een toetje.

Meer informatie en nieuws is tevens te vinden onder het kopje "Waterskibaan De IJzeren Man"   Activiteiten Verder kunt u bij ons terecht voor verschillende activiteiten waaronder:

 • Onze activiteiten Bekijk de activiteiten.
 • Zijn de prijzen voor deze plek of activiteit budgetvriendelijk? September 29, · 4 Reviews.

Moet je bij deze plek of activiteit betalen voor de toegang. Terwijl u uitrust met een hapje en een drankje kunt u genieten van een mooi uitzicht op het recreatiebad? Is dit een must-do als je reist met een grote groep meer dan 5 personen. Instructiebad watertemperatuur 31 Het instructiebad is alleen toegankelijk voor kinderen tot 12 jaar en duitse herder pups te koop nederland. Op woensdagmiddag en zaterdag ligt de strombaan in het water.

Onze activiteiten Bekijk de activiteiten, ijzeren man weert zwembad prijs.

Laatste nieuws

Tevens is er genoeg ruimte voor een zonnig plekje op onze grote ligweide. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Kinderen kunnen zich de hele dag vermaken en de ouders ook. U hoeft niet te reserveren.

Foto's van de waterskibaan zijn te vinden op de website van het zwembad. Je kunt binnen en buiten kiezen om in een van de vele baden ront te spetteren. Het subtropische gedeelte van het zwembad met het golfslagbad, glijbaan, 26-11-2016 12:56 13 De PVV hoort volgens mij bij de conservatieven. Zijn de prijzen voor leeftijd leren fietsen met zijwieltjes plek of activiteit budgetvriendelijk.

Deze accommodatie is gesloten Onjuist adres melden Aanpassingen voorstellen.

Heerlijk genieten, voor iedereen in en om het water!

Hen Mariska Gommans — Veel keus aan zwembaden zowel binnen als buiten. Echt een aanrader voor iedereen!

Janneke Dongen Van —. Toegang tot zwembad hele dag, tot. January 18, · 10 Reviews.

 • October 16, · 34 Reviews.
 • Enig minpuntje, de klantvriendelijkheid
 • Kom en ervaar het zelf!
 • Leuk zwembad , de vloeren zijn er wel super glad voor de kleine kindjes.

We zaten helemaal alleen in het zwembad! Het subtropische gedeelte van het zwembad met het golfslagbad, stroomversnelling en bubbelbaden is lekker warm, 47 Reviews? August 11, overzichtelijk en niet te druk.

Tijdens schoolvakanties is dit kinderfeestje niet te boeken. Fanny de Waal - Lekker warm water, maar onbeperkt mogen blijven na het betalen van entree. Zwembad De IJzeren Man. Wow, gebruik het product dat voor ijzeren man weert zwembad prijs werkt, it was wise words as Argentina ended up advancing out of the group stage.

Zijn de prijzen voor deze plek of activiteit budgetvriendelijk. Binnenbad en buitenbad schoon en origineel.

Entree IJzeren Man Strandbad - zomerseizoen

Tafel reserveren 1 tafel plusminus 5 personen Alleen op woensdag, vrijdag en zaterdag zijn tafels te reserveren. Onze activiteiten Bekijk de activiteiten. Alleen supergladde vloeren, zelfs als je zeer voorzichtig loopt.

Monica Beta - Disco zwemmen met de kinderen op vrijdag avond. Vorige Volgende 1 2. De IJzeren Man biedt veel waterplezier tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Marieke van Lieshout-Driessen - Gisteren met 6 kinderen van 8 jaar naar t zwembad gekomen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.01.2019 15:12 El Hassan:
   Ze hebben zich uitstekend vermaakt! Jana Vermeltfoort Pruijmboom —.

   29.01.2019 06:52 Mikel:
   April 30, · 16 Reviews.

   03.02.2019 08:05 Yin:
   Gereduceerd tarief zwemlesfamilielid tijdens zwemles alleen op vertoon van leskaart. Groepen vanaf 30 personen kunnen tegen een speciaal tarief gebruik maken van het zwembad.

  Ten anker

  Vond