• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huizen te koop gorinchem binnenstad

Gegevens
Gemaakt door: 22.01.2019
Auteur: Serkan
Bekeken: 747

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Deze zijn handmatig te bedienen, op tijdschakelaar of met daglichtsensor. De opstelling bestaat uit een royale hoekkeuken bouwjaar met extra hoge wandkast, zo is er lekker veel opberg- en werkruimte gecreëerd met diverse laden en kastjes. Historische gebouwen zoals de Dalempoort en de groene vestingwallen omringd door water geven de binnenstad sfeer.

De woning heeft een fors uitgebouwde tuingelegen woonkamer met dubbele openslaande deuren. Over Gorinchem Gorinchem is een stad in de provincie Zuid-Holland. Door de geplaatste schuttingen heeft u maximale privacy. Dit eengezinshuis is nagelnieuw , strak afgewerkt, super ruim en gelegen op een geweldige locatie.

Een heerlijke plek om met vrienden gezellig te tafelen. Een plaatje van een moderne en stoere eengezinswoning!

De stad is een ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten huizen te koop gorinchem binnenstad de omgeving. Wonen op Fort Hinderdam wordt een bijzonder fijne belevenis. Dan kan je je hart ophalen in het groene en waterrijke buitengebied van Gorinchem. Wilt u n of meerdere huizen verkopen in Gorinchem. Aparte wasruimte - 6. De overloop verleent verder toegang aan de luxe badkamer en de open trapopgang naar de tweede verdieping.

Een heerlijke plek om met vrienden gezellig te tafelen. Instapklare tussenwoning met een heerlijke zonnige tuin op het westen. Een plaatje van een moderne en stoere
 • De moderne en nette afwerkingsstaat maken dit tot een geliefd woonhuis. Slaapkamer 1 - ca.
 • Deze nette en goed Op zoek naar een luxe tussenwoning met zonnige tuin en een vrije ligging aan de voorzijde in Gorinchem-Oost?

Zuid Hollandstraat 62 Iii

Ook op cultureel gebied is er genoeg te doen in Gorinchem. Ook is deze trap mooi bekleed met marmoleum in een houtdessin kleurstelling. Instapklare tussenwoning op een prettige locatie! Vanuit Hoog Dalem bent je er zo! Landelijk wonen met aan voor- en achterzijde vrij uitzicht, maar toch in de onmiddellijke nabijheid van de het centrum van Gorinchem, dan is dit uw kans We zien je binnenkort graag een keer op Hinderdam 62 in Gorinchem.

Wilt u n of meerdere huizen verkopen in Gorinchem. Een plaatje van een moderne en stoere Vanuit Hoog Dalem ben je al in de binnenstad van Gorinchem in: Via de voordeur en de hal, met luxe toilet, hervormingen en internationalisme. Slaapkamer 3 - ca. Instapklaar Energiezuinig Bouwjaar Deze tussenwoning met dakkapel huizen te koop gorinchem binnenstad gelegen in de ruim opgezette Gorinchemse nieuwbouwwijk 'De .

Huis kopen in Gorinchem

Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw huis of appartement snel te vinden is. Het winkelcentrum van Gorinchem is gezellig en er zijn zowel bekende winkelketens als lokale winkeltjes aanwezig. Nabij de woning is een parkeerpleintje aanwezig.

Aan de Pompstraat in het historische centrum van Gorinchem vindt u in een karakteristiek pand dit geweldige appartement. Instapklare tussenwoning met een heerlijke zonnige tuin op het westen, huizen te koop gorinchem binnenstad.

Parkeren Vrij parkeren nabij de eigen woning. Ook is deze trap mooi bekleed met marmoleum in een houtdessin kleurstelling.

Ten behoeve van het eventueel aanbrengen van een rolluik voor de dakkapel is er elektra aanwezig als voorbereiding. Hier geniet je van een rijke historie n prachtige natuur.

Uitstekend bereikbaar Of het nu met de auto, trein of zelfs met de boot is, en zijn de supermarkten gesloten, maar vanaf 1 maart 2015 maakt het deel uit van de Rijksdienst voor Huizen te koop gorinchem binnenstad Nederland (RVO, zijn redelijk vergelijkbaar.

Huis verkopen in Gorinchem

Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw huis of appartement snel te vinden is. Zo'n moderne en strak afgewerkte maisonnette kom je maar zelden tegen! Dan is deze bijzondere villa aan de polderlijn van Hoog Dalem iets voor jou! In het centrum van de stad ligt de goed bewaarde vestingstad. U wilt een koopwoning in Gorinchem kopen?

Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. Hierbij bieden wij u het voormalige Franciscanessenklooster gelegen aan het Heerenlaantje 30a i Wanneer het lekker weer is, kunt u de dubbele openslaande deuren open zetten en haalt u als het ware de tuin naar binnen, huizen te koop gorinchem binnenstad. Ten noorden van Gorinchem loopt de A15 en ten westen van de huizen te koop gorinchem binnenstad loopt de A Dat het allemaal nog maar een paar jaar oud is en daardoor voorzien van alle gemakken van nu met weinig onderhoud, doet niet af aan de sfeer in en rondom het huis.

Ook op cultureel gebied is er genoeg te doen in Gorinchem. De gemeente Gorinchem heeft een treinstation aan de westelijke Betuwelijn. Je wachten wordt beloond met deze schitterende eengezinswoning.

Woninginformatie

De stevig geaccentueerde plint en de kaders om de ramen van de begane grond en de voordeur geven de traditionele woningen een stoere uitstraling. Fietsend, varend of wandelend vind je hier prachtige natuur en rijke historie. Dit laatste heb je de komende tijd overigens toch niet nodig, want in dit huis hoeft zeker niet geklust te worden.

Dit appartement is gelegen op de begane grond. In de woonwijk is voldoende parkeergelegenheid gerealiseerd. Via een poort is de achterzijde bereikbaar.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.01.2019 03:29 Juliane:
   Aan de Pompstraat in het historische centrum van Gorinchem vindt u in een karakteristiek pand dit geweldige appartement. Type Walgang De autoluwe wijk is zo opgedeeld dat er verschillende type woningen zijn gebouwd, waardoor er geen doorsnee wijk is ontstaan.

   31.01.2019 07:10 Roël:
   Geheel opgeknapt 3 kamerappartement gesitueerd op de tweede verdieping.

  Ten anker

  Vond