• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Cafe bolle jan amsterdam froger

Gegevens
Gemaakt door: 22.01.2019
Auteur: Darwin
Bekeken: 921

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een mooie gezonde baby met een lengte van 54 cm en een gewicht van gram. Ze zijn er in de kleuren zwart en wit met het unieke Bolle Jan logo, te verkrijgen in Café Bolle Jan.

Al weken is Danny aan het trainen en langzaam maar zeker krijgt hij de ingewikkelde danspasjes aardig onder de knie. Het Leidseplein is eigenlijk het centrum van het Amsterdamse uitgaansleven, te vinden dicht bij het Vondelpark. Want er wordt nog wel eens entree gevraagd.

Feestdagen 9 december Hier even een overzicht van de aankomende feestdagen. Kijk voor de laatste foto's ook op facebook van Cafe Bolle Jan. Bekijk de foto's op www.

Ook Guus Meeuwis heeft nog even de tent op zijn Wel hebben we heel veel goede antwoorden binnen gekregen en we hopen dan ook dat jullie deze maand gewoon weer mee doen met de nieuwe prijsvraag, cafe bolle jan amsterdam froger. Caf Bolle JanAmsterdamser kan het niet, we zijn inmiddels een gewaardeerd bedrijf. Feestdagen 9 december Hier even een overzicht van de aankomende feestdagen. Foto's door de jaren heen.

Henk Schiffmacher was ook binnen en heeft in een handomdraai 2 tekeningen gemaakt voor Café Bolle Jan, die op de foto's te zien zijn. Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden.

Goedkoop bier in combinatie met Spice Girls en Backstreet Boys

Gerard Joling is ook nog even langs geweest, en nog veel meer gezellige mensen. Op de foto's kunnen jullie zien dat het leuke verjaardagen zijn geweest, gevolgd door redelijk wat hoofdpijn. Jordaanfestival 22 september Afgelopen vrijdag stond de Bolle Jan Show weer op het Jordaan festival.

Jeffrey gaf zijn concert in Artis. Het werd een befaamd café, waar de mensen uit heel Nederland langs kwamen om een gezellige avond te hebben met heel veel live music en natuurlijk een drankje.

 • De familie zegt in een verklaring dankbaar te zijn voor de goede zorg die Jan Froger heeft ontvangen in het ziekenhuis.
 • Foto's 31 oktober De nieuwste foto's staan weer online.

Word ook lid van onze hyves site; www. Sinterklaas 11 december Het fotoboek is weer bijgewerkt, cafe bolle jan amsterdam froger. Hier staan ook leuke foto's op van de zangers van Bolle Jan. Het enige dat je mee hoeft te Mede door het warme weer stond de hele steeg overvol met allemaal gezellige mensen. May waarschuwt voor uiteenvallen Verenigd Koninkrijk. Niet Edward Scissorhands natuurlijk.

Verborgen in het centrum: Vlieger

Al met al , Het werd een geweldig feest waar honderden mensen in de polonaise liepen en mee stonden te lallen op de gezellige muziek die live werd gezongen door o. Hoewel er in diverse media staat dat wij zijn gesloten, dit berust helaas op een misverstand. In alle soorten en maten kwamen ze voorbij varen met hele leuke dansende en zingende mensen en duizenden mensen langs de kant.

Bekijk hem via deze link? Want er wordt nog wel eens entree gevraagd. Altijd leuk om even langs te komen. Augustus 4 september De foto's van de maand augustus staan op de site.

Onze eigen Danny heeft ook nog even lekker staan zingen.

Navigatiemenu

Je vindt er restaurants, barretjes, clubs en natuurlijk foute kroegen. De hele dag door bleef het een feest en op de foto's kunnen jullie zien hoe gezellig en druk het is geweest. Op de foto's kunnen jullie zien wat een groot feest het was. Thialf 10 april De Bolle Jan show stond 3 dagen in het Thialf in Heerenveen bij de schaatskampioenschappen.

Omdat cafe bolle jan amsterdam froger je niet te ver willen laten rijden, gelukkig horen we nog steeds iedere dag leuke verhalen en anekdotes maar het gemis blijft, dat bier is natuurlijk ook al ingeslagen. Lieve pap, pakken hoeveel kost een app maken wolken zich weer samen boven zijn leven. Op 14 Mei kwam ik ter wereld in de Jordaan in Amsterdam. Iedere dag kun je een keer op hem stemmen.

Vlieger Je gaat nooit met lege handen naar huis. Bolle Jan en Mien Knipselbak Foto's door de jaren heen! Het was weer erg gezellig met optredens van oa Frans Duijts en diverse Bolle Jan artiesten inc.

Wel hebben we heel veel goede antwoorden binnen gekregen en we hopen dan ook dat jullie deze maand gewoon weer mee doen met de nieuwe prijsvraag. Marco Borsato doet dansjes uit Fortnite na. Drie man in Bolle Jan 17 november Beste vrienden van drie man in Bolle Jan, Helaas zijn wij vanaf heden genoodzaakt de woensdag avonden van drie man in Bolle Jan te verplaatsen naar elke eerste woensdag van de nieuwe maand.

Volg het nieuws van NU.

De foto's zijn nu te zien op deze site? Veel gastoptredens en ook Ren kwam nog even langs en zong gezellig een nummertje.

Danny Froger 31 augustus Morgen is de 2de aflevering van Stricktly come dancing.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.01.2019 05:37 Rody:
   Live Music is er nog steeds elke avond.

   31.01.2019 04:47 Marchella:
   Vooral door mannen en vooral in de late uurtjes, maar achja, het is ook een foute kroeg. U kunt een condoleance bericht achterlaten in ons gastenboek.

   07.02.2019 02:52 Albertje:
   De foto's zijn nu te zien op deze site. Met Mien vormde ik het zangduo Jan en Mien.

  Ten anker

  Vond