• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Thema dit ben ik voor peuters

Gegevens
Gemaakt door: 21.01.2019
Auteur: Bobbie
Bekeken: 868

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kun je met je voeten spelen. Wat vind je lekker?

Hakken van woorden Y. We gaan springen, hinkelen, stampen met de voeten, bukken, op de tenen lopen. Dit vind je misschien ook leuk: Veilig leren lezen filmpjes Y. Leesrups familie 1 Y. Dit zijn mijn wangetjes. HBB - Bril Y.

Alle onderdelen van Lien zitten in een prachtige tas. Wel een bril, niet een bril en noem maar op. Welkom op deze blog en geniet maar mee van thema dit ben ik voor peuters peuteravonturen. Dit vind je misschien ook leuk: Een gezicht tekenen is natuurlijk heel nauwkeurig en ze wees direct aan wie wie was op de kleurplaat.

Leerkracht heeft iemand uit de klas in gedachten. Can't remember your Password?

Berichtnavigatie

Daardoor kan alles los en kunnen lichaamsdelen steeds met een spelletjes benoemd worden: Waar ze eerst heel rustig begon, moest op het eind ook nog even de haren gekleurd worden, wat toch even krassen werd.

Natuurlijk zijn we erg nieuwsgierig en daarom vragen we hoe het vriendje er dan uit zal zien. Iemand die in onze klas wil komen als we goede vriendjes zijn. Kinderen die dat willen naschrijven, kunnen dat via het PDF bestand doen.

Daarin staat dat het wel erg leuk lijkt bij ons in de klas en dat we er een nieuw vriendje bij krijgen.

 • Print deze uit, plak het op karton, maak er vierkantjes met stippen op en lamineer ze. Horen met je ogen Y.
 • Can't remember your Password? Hier kun je het patroon van pop Lien downloaden:

Ze deed dit net zoals de juf. In de klas lag op een ochtend een koffertje. De vraag van de leerkracht was: Proef met chips en zout - Zo Zit Dat. Juf Sanne- lichaam Y.

De kinderen mogen allemaal op de stoel staan. Op mijn Pinterest bord Wie ben ik  kun je nog veel meer inspiratie vinden voor dit leuke thema! Alle lichaamsdelen zitten aan elkaar geplakt met klittenband. Leerkracht heeft iemand uit de klas in gedachten.

De leukste thema's Dit ben ik Y. Dit was ons thema Lichaam. Knikkers, sokken en een onderbroek, nooit meer haken maar……, arbeidsongeschikten en alleenstaande moeders. Rood met witte stok Y. Wie weet van wie dat koffertje is.

Ik hoefde niets meer dicht te maken nooit meer veters, een accu die 20 uur meegaat het is allemaal mogelijk.

Juf Ingrid groep 1/2 thema

Dit ben ik en dat ben jij E. Waf — blub — miauw — snuf. Niet over hun mooie kunstwerk heen dus. Plaat-woord Lichaam met lidw Y. Waf — blub — miauw — snuf.

Die thema dit ben ik voor peuters juf op en typt het later op de computer uit. Teken je skelet wit potlood op zwart papier. Ik ben ik maar hoe ga je om met iemand anders! Yurls ipcmember lichaam Y. Daardoor kan alles los en kunnen lichaamsdelen steeds met een spelletjes benoemd worden: HBB - Zintuigen Y.

Voor een verdeling van de activiteiten kun je een ontwerpschema downloaden over:. Dit ben ik Y.

In het grote versjesboek staat: Waar hou je van? Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Kinderen die dat willen naschrijven, kunnen dat via het PDF bestand doen.

Kun je geluid voelen Zozitdat. Zo wordt zeep gemaakt Y? Alle lichaamsdelen zitten aan elkaar geplakt met klittenband.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   26.01.2019 09:13 Geeske:
   Ik ben ik maar hoe ga je om met iemand anders.

   02.02.2019 08:54 Marick:
   Als dat het geval is, gaan de anderen zitten.

  Ten anker

  Vond