• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ov chipkaart op naam voordelen

Gegevens
Gemaakt door: 21.01.2019
Auteur: Sharron
Bekeken: 334

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Gelukkig is het mogelijk om dit instaptarief online terug te vragen. Alles over de OV-chipkaart Aanvragen.

Je hebt onlangs een treinreis gemaakt en je bent vergeten uit te checken. Saldo gedekt bij verlies of diefstal Online te koop, maar ook bij de kaartautomaat op NS stations. Je kunt ook een nieuwe OV-chipkaart aanvragen.

Alles over de OV-chipkaart Aanvragen. Voor persoonlijke OV-chipkaarten wordt een lager instaptarief gehanteerd dan voor anonieme OV-chipkaarten , waardoor je dus kunt reizen met een lager saldo. Persoonlijke OV-chipkaart kwijtgeraakt of kapot Je bent je persoonlijke OV-chipkaart kwijtgeraakt of je persoonlijke OV-chipkaart is kapot , wat nu?

Uw browser ondersteunt geen javascript. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. De gemeente Schiedam biedt gratis OV aan inwoners met een laag inkomen. Te gebruiken voor een bus- of treinabonnement. Je hoeft geen abonnementen op te halen. Voor persoonlijke OV-chipkaarten wordt een lager instaptarief gehanteerd dan voor anonieme OV-chipkaartenwaardoor je dus kunt reizen met een lager saldo. Dan kun je kiezen tussen een persoonlijke ov-chipkaart en een anonieme ov-chipkaart, ov chipkaart op naam voordelen.

We zetten de kortingen en voordeelabonnementen graag voor je op een rij.
  • Dat is wel iets duurder, zie nadelen. Er staat een naam een foto op een persoonlijke OV-chipkaart.
  • Ben je ouder van 65 en reis je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo?

Wat is een Persoonlijke OV-chipkaart?

RandstadRail is de enige lastige: Je kunt het bedrag dat je hierdoor te veel hebt betaalt meestal terugvragen. Ben je ouder dan 65 jaar en heb je de Haagse Ooievaarspas? Ook kan je een persoonlijke OV-chipkaart alleen online aanvragen en niet even snel in een winkel kopen. Zo kan je als je saldo te laag is voor de reis die je gaat maken alvast je OV-chipkaart van te voren opladen.

Je hoeft in dat geval namelijk niet de kosten voor het kaartje zelf  te betalen, enkel het bestelde abonnement. De kosten van sint en piet kleur tekening persoonlijke OV-chipkaart hangen af van de wijze waarop je deze bestelt.

Vaak moet je eerst een reisproduct ophalen. Hierdoor moet je dus meer geld op je OV-chipkaart zetten voordat je kunt reizen met het openbaar vervoer. Kijk hier voor een  overzicht van alle aanbieders van zakelijke OV-chipkaarten. Anonieme OV-chipkaart aanvragen Een anonieme OV-chipkaart kan je aanvragen ov chipkaart op naam voordelen verschillende winkels en verkooppunten?

Wat kost de persoonlijke ov-chipkaart en waar is deze te koop?

Een anonieme OV-chipkaart is erg handig voor een gezin. Zakelijke OV-chipkaart De zakelijke OV-chipkaart wordt aangeboden door bedrijvenkaartaanbieders aan medewerkers van bedrijven. Ik heb net een anonieme kaart gekocht maar wil ook kunnen zien online wat ik heb uitgegeven…of kan dat ook op een anonieme kaart?? Hiermee ben je meestal duurder uit.

Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Je reisgegevens zijn altijd te herleiden aan je kaart en daarmee ook aan jouw als persoon, ov chipkaart op naam voordelen.

Dan kun je kiezen tussen een persoonlijke ov-chipkaart en een anonieme ov-chipkaart. Je bent met andere woorden het saldo dat op de kaart stond kwijt. Je kan een anonieme OV-chipkaart aanschaffen: Softwareproblemen Hoekse Lijn nog niet opgelost.

8 gedachten over “Persoonlijke ov-chipkaart. De voor- en nadelen”

Dat is wel iets duurder, zie nadelen. Zoals de naam al zegt, is deze variant persoonsgebonden. De hoogte van het bedrag verschilt per vervoerder. Je reisgegevens zijn altijd te herleiden aan je kaart en daarmee ook aan jouw als persoon.

Overeenkomsten met anonieme kaart Er zijn ook overeenkomsten. Nadelen persoonlijke OV-Chipkaart Eerlijk is eerlijk, dan kun je een ov chipkaart op naam voordelen aanvragen voor 11 euro.

De OV-chipkaart is er in twee uitvoeringen:. Lees hier hoe je kunt checken hoeveel saldo je hebt op een ov-chipkaart. Je privacy is beter gewaarborgt met een anonieme OV-chipkaart dan met een persoonlijke OV-chipkaart. Als de persoonlijke kaart kapot gaat, er zijn niet alleen voordelen verbonden aan de kaart, greeting messages.

Dit persoonsgebonden treinkaartje moet namelijk online worden besteld.

Online aanvragen

Een anonieme OV-chipkaart kan je aanvragen bij verschillende winkels en verkooppunten. Het is dan niet meer mogelijk om met de OV-chipkaart te reizen. Ouderen die voor gratis OV in aanmerking komen, kunnen dit aanvragen via de website van de gemeente.

Ben je ouder dan 65 jaar en heb je de Haagse Ooievaarspas. Koop je een persoonlijke OV-chipkaart met abonnement bij bijvoorbeeld de NS, dan is de pas zelf vaak gratis. Dan is dat mogelijk.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0