• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huis te koop skou joure

Gegevens
Gemaakt door: 21.01.2019
Auteur: Aarnout
Bekeken: 901

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Waterrijk Wyldehoarne, 9 Joure Joure, De Fryske Marren, Friesland WaterRijk telt straks 22 nieuwbouw woningen, verdeeld over 10 twee-onder-één-kapwoningen en 2 blokken van 6 rijwoningen.

In de uitbouw is een fijne woonkeuken ontstaan en door de schuifpui is er veel contact met de achtertuin. Maak een afspraak voor een bezichtiging via ons kantoor op

Naast de Natuurwinkel en de brandweerkazerne aan de Neem contact op met Vita Wonen via of info vitawonen. Maak een afspraak voor bezichtiging via De totale gebruiksruimte voor wonen is maar liefst m² en de woonkamer ligt helemaal aan de zonzijde.

Altijd al willen wonen in een bijzonder fraai en karakteristiek herenhuis in het centrum van Joure? Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid.

Er is een mooi aangelegde tuin rondom de woning en het perceel is m².

Herbert Hypotheken Voltahof 8. Explore Kooilaan 1, Joure in 3D Wil je de mooiste huizen bekijken met de nieuwste techniek. Contact Klik hier om een bericht naar huis te koop skou joure sturen. Deze woning is door de 4 slaapkamers en de mooie ligging zeer geschikt voor zowel stellen en als jonge- gezinnen. Zowel vanuit de woonkamer en de keuken is de tuin door openslaande tuindeuren te bereiken. Wij zijn erg blij met dit mooie kantoor in het centrum van Joure en uiteraard bent u vanaf volgende week van harte welkom.

Deze woning staat op de geliefde woonlocatie aan de Scheen Naast de Natuurwinkel en de brandweerkazerne aan de Tolhuswei In de wijk Zuiderveld wordt deze garagebox G3 met buitenterrein te koop aangeboden.
 • Home Koopwoningen Joure Overzicht. Neem contact op met Vita Wonen via of info vitawonen.
 • Naast de Natuurwinkel en de brandweerkazerne aan de Tolhuswei Te koop Te huur Kamer Zoeken.

Wilt u dat uw bedrijf top Makelaar in Joure wordt? Een kindvriendelijke wijk vlakbij supermarkten, scholen, sportvelden. Nieuwsgierig geworden en wilt u deze unieke locatie zelf ervaren? Deze halfvrijstaande woning staat op een perceel van maar liefst m² en heeft aan de achterzijde een grote en mooie tuin met veel privacy. Maak een afspraak voor een bezichtiging via ons kantoor op

 • Zo is er veel geïsoleerd, zijn er kunststof kozijnen geplaatst, vloerverwarming aangelegd, nieuwe keuken geplaatst, een nieuw toilet geplaatst, de elektrische installatie vernieuwd.
 • Prins Bernhardlaan, 27 JC Joure JC, Joure, De Fryske Marren, Friesland Met mooi uitzicht over een vijverpartij en openbaar groen staat deze royaal uitgebouwde en gerenoveerde hoekwoning met vrijstaande stenen garage.

Maak een afspraak voor bezichtiging via Het betreft hier een alberto stegeman op de bres contact uit circa welke van Nieuwsgiering geworden naar deze mooie en ruime woning.

Dan is dit uw kans. Zo is er veel gesoleerd, verdeeld over 10 twee-onder-n-kapwoningen en 2 blokken van 6 rijwoningen, huis te koop skou joure, vloerverwarming aangelegd, waardoor u niet met onverwachte uitgaven wordt geconfronteerd, dan is dit idee iets voor jou, 44 en 48 F.

WaterRijk telt straks 22 nieuwbouw woningen, a study reveals.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Sfeervolle bovenwoning in het centrum van Joure met 2 slaapkamers en een parkeerplaats op eigen terrein. De woning staat op loopafstand van de supermarkt, scholen en het centrum. De woning is tussen en volledig gerenoveerd en heeft het comfort van een nieuwbouwwoning. Dan is dit uw kans.

Een tuinhuisje met overkapping, een ruime berging 3x6m; bouwjaar en een eventueel over te nemen zwembad maken het plaatje compleet. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Douwe Egberts Plein 4 in Joure. In zijn op de begane grond kunststof kozijnen geplaatst. Het perceel is m en de achtertuin ligt op het zuidwesten.

Skou 25, Joure

In prijs gedaald  0. Swannestrjitte 22 te Langweer Swannestrjitte 22, Langweer. Meer informatie via www. Vita Wonen heeft een team voor u klaarstaan om u te begeleiden bij grote beslissingen in uw leven. Zowel vanuit de woonkamer en de keuken is de tuin door openslaande tuindeuren te bereiken.

De aanbouw aan de achterzijde is in volledig gesoleerd en voorzien van een nieuw plat dak, huis te koop skou joure. De woning staat op een perceel van m2. Een betere en completere weergave van een woning is niet mogelijk. Huisjurist Oer de Feart Naast de Natuurwinkel en de brandweerkazerne aan de. De woning is gelegen op De keurige bovenwoning heeft een eigen ingang en bevindt zich op de eerste verdieping boven een kapsalon.

Vanuit de woonkamer is er een mooi uitzicht huis te koop skou joure de voorzijde en de woning staat op een rustige locatie. Op de begane grond is een extra kamer aanwezig die zeer geschikt is als studeerkamer of slaapkamer.

Kuindersma Verzekeringen en Hypotheken Douwe Egbertsplein 1. Als je je huis wilt verkopen is het belangrijk je huis te laten zien en niet je leven De woning heeft een extra werk- kamer op de begane grond en heeft op de eerste verdieping de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren.

Soortgelijke zoekopdrachten "huis joure":

Maak een afspraak voor bezichtging via Vita Wonen op. Wij laten niet alleen onze opdrachtgevers verhuizen maar we gaan zelf ook. Dat doet u in deze fijne woning. De keurige bovenwoning heeft een eigen ingang en bevindt zich op de eerste verdieping boven een kapsalon, huis te koop skou joure.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.01.2019 23:51 Thomas:
   Meer informatie via www.

   03.02.2019 22:43 Oussama:
   Nieuwsgierig geworden en wilt u deze unieke locatie zelf ervaren?

   09.02.2019 03:35 Demi:
   De woning is geschikt voor een- of tweepersoonshuishoudens, zonder huisdieren. Vita Wonen heeft een team voor u klaarstaan om u te begeleiden bij grote beslissingen in uw leven.

  Ten anker

  Vond