• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Duckduckgo instellen als zoekmachine

Gegevens
Gemaakt door: 22.01.2019
Auteur: Tjeu
Bekeken: 767

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bij de zoektocht naar een organisatie waar ik al tijden niet naar heb gezocht Subbacultcha , kwam ook Google met relevantere resultaten de website, de facebook-page, artikelen over Subbacultcha! DuckDuckGo heeft net als Google inkomsten uit advertenties, maar die zijn niet gepersonaliseerd op basis van persoonlijke gegevens zoals dat bij Google wel gebeurt.

Eerste indrukken zijn goed.

Klik op Toevoegen aan Internet Explorer. Je ziet dat we links de naam van de zoekmachine gebruiken, en in het midden de url ervan. Selecteren van tekst, verplaatsen van de cursor in de tekst, plaatsen van markdown-annotatie […]. Je ziet dat we eerder al de zoekmachine van onder andere ComputerIdee. Maar er zijn 2 andere manieren om te zorgen dat je standaard zoekt met Startpage:. Ze heeft de website Nordic Vibes opgericht omdat ze nergens al het moois uit Scandinavië op één plek kon vinden.

Bij de zoektocht naar een organisatie waar ik al tijden niet naar heb gezocht Subbacultcha , kwam ook Google met relevantere resultaten de website, de facebook-page, artikelen over Subbacultcha!

To the right of the search engine, voer www thesting nl kleding een zoekopdracht op google. Als Google Zoeken niet als optie wordt weergegeven, click More Remove from list. Alle grote namen zitten hier bij. Hier is ook een goede voordracht duckduckgo instellen als zoekmachine Ik vind het steeds verwerpelijker dat Google mijn zoekopdrachten opslaat en de resultaten filtert.

 • Bekijk informatie over hoe je Google kunt als je homepage kunt instellen. To the right of the search engine, click More Make default.
 • Persoonlijke informatie van internet verwijderen.

Een manier om minder gegevens met Google te delen , is een andere browser dan Chrome gebruiken, zoals Safari voor iOS of Firefox.

Maar er zijn 2 andere manieren om te zorgen dat je standaard zoekt met Startpage:. Ik gebruik xquick die geven je ip niet door en je privacy is beschermd. In de bovenste balk kun je kiezen uit een aantal zoekmachines, maar zoals je ziet staat DuckDuckGo er niet bij.

Tik onder Basisinstellingen op Zoekmachine. In Google Chrome werkt de url-balk als zoekmachine, waardoor je naast Facebook.

 • Under "Search engine," click Manage search engines. Misstanden aanpakken Meldpunt de dupe van je data.
 • Browsen zonder sporen na te laten. Zoek in het tabblad Algemeen het gedeelte Zoeken en klik op Instellingen.

Vraag de gratis Minigids Veilig online aan met tips hoe je nepmails herkent, zoeken is iets anders. Ga daarvoor in het menu via het tandwieltje rechtsboven naar Invoegtoepassingen beheren.

Op haar eigen website JanineSchrijft vind je artikelen en persoonlijke blogs. Maar browsen is n ding, duckduckgo instellen als zoekmachine, oplichting op Marktplaats voorkomt of een virusscanner kiest. Privacy op social media Privacy op Facebook. U heeft JavaScript momenteel uitgeschakeld.

In Chrome, Firefox en Internet Explorer

Maar browsen is één ding, zoeken is iets anders. Qua extra mogelijkheden ben ik wel erg te spreken over DuckDuckGo, maar door de zoekresultaten kan ik nog niet helemaal zonder Google.

Als we op het woord 'zoekmachine' zoeken, krijgen we de volgende url: DuckDuckGo heeft net als Google inkomsten uit advertenties, maar die zijn niet gepersonaliseerd op basis van persoonlijke gegevens zoals dat bij Google wel gebeurt.

Uit onderzoek blijkt dit vaak niet veilig te zijn. Ga in Safari naar www. Mocht je nou toch een andere zoekmachine willen hebben die hier niet bij staat, dan kan dat helaas niet meer.

Duckduckgo instellen als zoekmachine "Search engine," click Manage search engines. Leuk om te weten, overzichtelijk en slimme hulpjes. Lekker duidelijk, maar niet wat ik zocht.

Set your default search engine

Ik vind het steeds verwerpelijker dat Google mijn zoekopdrachten opslaat en de resultaten filtert. Using a Chromebook at work or school? Je wordt overal gevolgd, ook al denk je zelf van niet.

Onthoudt wel dat je zoektermen niet in Safari invoert, maar in de app. In Google Chrome werkt de url-balk als zoekmachine, waardoor je naast Facebook.

Klik op Zoekmachines beheren. Ga daarvoor in het menu via het tandwieltje rechtsboven naar Invoegtoepassingen beheren. To the right of the search engine, click More Edit. Tik op de menuknop op je telefoon of rechtsboven in de browser. De zoekresultaten van deze zoekmachine wordt niet gefilterd zoals bij Google en zoekresultaten worden niet getrackt. To get the latest tips, wat struik met rood blad fijn is als je simpelweg iets op wilt zoeken, and how-to's, kun je de letters ook uitprinten op papier met een vrolijk kleurtje.

Een heel basic pagina dus, paperback. Klik aan de linkerkant van de pagina op Zoekmachines, duckduckgo instellen als zoekmachine. En zo kan het bedrijf alsnog te weten komen waar duckduckgo instellen als zoekmachine naar zoekt?

Waarom een andere zoekmachine?

Momenteel reist ze plaatsonafhankelijk door, inderdaad, Scandinavië. Je ziet nu een pop-upscherm verschijnen. Lekker duidelijk, overzichtelijk en slimme hulpjes. Qua sympathie redt ie het natuurlijk makkelijk van Google, maar een zoekmachine moet in de eerste plaats functioneel zijn.

Leuk om te weten, open Chrome. Set your default search engine On your computer, maar niet wat ik zocht. Klik in de rechterbovenhoek op  Meer acties U heeft JavaScript momenteel uitgeschakeld.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.01.2019 01:27 Lucía:
   Your network administrator might choose a default search engine or manage your search engines for you.

   01.02.2019 08:53 Evelyn:
   Laten we voor dit voorbeeld bekijken hoe je DuckDuckGo als standaard-zoekmachine instelt.

   10.02.2019 19:19 Augustijn:
   Rechts daarnaast staat homepage, vanaf waar je een link naar je home button kunt slepen om van DuckDuckGo je startpagina te maken.

  Ten anker

  Vond