• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bezorgd wehkamp ook op zondag

Gegevens
Gemaakt door: 22.01.2019
Auteur: Rudy
Bekeken: 771

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ook de webwinkels Mycom, iCentre en Dixons doen vanaf september mee aan de proef. Directeur en oprichter Pieter Zwart van Coolblue zegt met de dienst de lat een stukje hoger te leggen voor zijn concurrenten.

Het bedrijf zal sowieso doorgaan met het laten bezorgen van pakketten op zondag, ongeacht of PostNL hiermee doorgaat of niet. Live voetbalwedstrijden 0 Live. Na drie maanden evalueert het postbedrijf of de pilot succesvol is geweest en of de dienst verder uitgebreid kan worden. Hetzelfde aantal pakketten zal voorlopig over meer dagen worden verspreid, zo denkt PostNL. Als de proef succesvol is, zal de dienst begin volgend jaar voor alle webwinkels een optie zijn.

Het gaat om pakketjes die in Nederland en België bezorgd moeten worden. Klanten kunnen er ook voor kiezen om een op woensdag besteld product op zondag te laten bezorgen.

Ook bestellingen die op andere dagen zijn gedaan, verdient PostNL aan de nieuwe dienst. Deze producten worden via een andere logistieke dienstverlener vervoerd. Omdat de kans groter is dat de ontvanger thuis is om zijn pakket te ontvangen, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Beste bezoeker, kunnen op verzoek op zondag bezorgd worden. Ondanks dat veel mensen op zaterdag ook vrij zijn en er tegenwoordig meer mensen thuiswerken, zou zondag een bezorgd wehkamp ook op zondag dag zijn om bestellingen binnen te krijgen, waarin je naar meerdere dorpen kunt skin, bezorgd wehkamp ook op zondag.

Acht tips om met influencermarketing te beginnen

De webwinkel wil hiermee klanten meer controle geven over het bezorgmoment. PostNL gaat pakketten op zondag bezorgen. We hopen dat mensen die nu geen pakketjes laten bezorgen omdat ze toch niet thuis zijn, dat wel gaan doen", aldus de woordvoerder.

Volgens een goed ingevoerde bron moet 10 procent van de ruim zesduizend medewerkers op zoek naar ander werk.

Ondanks dat veel mensen op zaterdag ook vrij zijn en er tegenwoordig meer mensen thuiswerken, zou zondag een goede dag zijn om bestellingen binnen te krijgen, vindt hij.

Nu wordt het een dag sneller, dat is al fijn. We spreken schrijver Rick Pastoor, eveneens head of product bij Blendle, over waarom hij zich eraan waagt.

 • Coolblue beschouwt de nieuwe mogelijkheden niet als een proef.
 • Klanten kunnen er ook voor kiezen om een op woensdag besteld product op zondag te laten bezorgen. May waarschuwt voor uiteenvallen Verenigd Koninkrijk.

Wilt u een uitzondering maken voor NU! Zwart verwacht dat klanten na de invoering van de dienst "zeker meer pakketjes" gaan bestellen, bezorgd wehkamp ook op zondag. Klanten kunnen er ook voor kiezen om een op woensdag besteld product op zondag te laten bezorgen. Volgens de directeur is de laatste dag van de week bij uitstek "een prettige dag" om pakketten te ontvangen. PostNL zegt het eerste postbedrijf op het Europese contintent te zijn dat landelijk zeven dagen per week pakketten bezorgt.

Voordelen Zondagbezorging

Toch komt er nu weer zo'n boek bij: Uiteindelijk is PostNL als partner uit de bus gekomen. Omdat de kans groter is dat de ontvanger thuis is om zijn pakket te ontvangen, verdient PostNL aan de nieuwe dienst. Hij denkt dat meer webwinkels zijn voorbeeld zullen volgen.

Dinsdag 15 januari Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. De proef begint eind augustus en duurt drie maanden. Directeur en oprichter Pieter Zwart van Coolblue zegt met de dienst de lat een stukje hoger te leggen voor zijn concurrenten. Laat los om te beginnen met uploaden.

Missing Resource with key: breadcrumbs_you_are_here

Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden. Deze producten worden via een andere logistieke dienstverlener vervoerd.

Je all inclusive mallorca met waterpark dan bijvoorbeeld al je nieuwe laptop installeren. PostNL begint een test met het bezorgen van pakketten op zondag. Als de proef succesvol is, zal de dienst begin volgend jaar voor alle bezorgd wehkamp ook op zondag een optie zijn. Er is sprake van een arbeidsovereenkomst en bezorgers zouden onder de cao voor beroepsgoederenvervoer moeten vallen.

Live voetbalwedstrijden 0 Live. Wilt u een uitzondering maken voor NU. Dat adviseert de Europese Rekenkamer in een rapport met de conclusie dat het huidige systeem om consumenten te beschermen te ambitieus is.

Na 30 jaar eerste veroordelingen voor stadionramp Hillsborough.

Je kan dan bijvoorbeeld al je nieuwe laptop installeren. De grote Amerikaanse webwinkel Amazon is in bijna twintig Amerikaanse steden wel begonnen met het laten bezorgen op zondag. Direct op de hoogte van de koersen?

De proef begint eind augustus en duurt drie maanden. Klanten hoeven niet extra te betalen voor een bezorging op zondag. Hij denkt dat meer webwinkels zijn voorbeeld zullen volgen! Naast Coolblue zullen ook Mycom, iCentre en Dixons de dienst gaan gebruiken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.02.2019 02:09 Frederick:
   Ook de webwinkels Mycom, iCentre en Dixons doen vanaf september mee aan de proef. Ook bestellingen die op andere dagen zijn gedaan, kunnen op verzoek op zondag bezorgd worden.

  Ten anker

  Vond