• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Van donkerbruin naar bruin haar

Gegevens
Gemaakt door: 21.01.2019
Auteur: Sybe
Bekeken: 526

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Vraag of ze ervaring hebben met de overgang van donkerbruin naar platina blond haar. Doe dat met veel dunne folieplukjes met een blondeer met een laag percentage activator. Maar omdat het nou weer zomer wordt wil ik mijn haar weer blond er.

Hoi Klaske, Van bruin naar blond wordt groen. Welke tint moet ik dan hebben? Kies dan van de wat koelere tonen zoals asblond. Ik verzorgde mijn haar verder goed. Eerst de verschillen tussen de twee.

Uitgelegd wat van donkerbruin naar bruin haar had gedaan met mijn haar en verteld dat ik meer dan 1. Hoi Lo, Goedemorgen morgen goedendag tekst kunnen maar waarschijnlijk achteraf corrigeren wanneer de kleur te mat is.

De volgende keer zou ik mijn haar nog iets minder warm willen hebben wat zou ze moeten gebruiken, van donkerbruin naar bruin haar. Daarna moet je de bovenkant aanpassen aan de kleur die dan in de punten zit. Zijn de plukken dan nog te oranje. Hoi Klaske, Van bruin naar blond wordt groen. Hoi Noura, bleken zonder verf is altijd lastig zeker wanneer je het haat niet wil beschadigen.

Een goede kapper kan met ontkleuren en lichter maken een mooie kleur fabriceren.
 • Ik heb van mezelf donkerblond haar dus uitgroei verven zou ook mogelijk zijn. Misschien valt het best wel mee en gaat het vrij gemakkelijk.
 • Nu doe ik om de 14 dagen terug een kleur op omdat ze niet blijft zitten. Hoogst waarschijnlijk ben je een koel kleurtype.

Ook interessant

Het kan zelfs ook nog doorelkaar lopen oranje en groen tegelijk. Wanneer je bv met de kwast of een tandeborstel met blondeer verschillende plukjes zet en dan daarna een chocolade bruin inzet krijg je vaak een heel mooi effect. Ik vind het bij de kapper best wel duur en vroeg me af of het mogelijk is om dit zelf te doen?

Wat kan ik het beste doen? Consumenten zijn vaak geneigd het merk of het product de schuld te geven van de mislukt haarkleuringssessie, maar veel vaker ligt het aan de onwetendheid over hoe gekleurd haar opnieuw gekleurd kan worden.

Die kopergloed is inmiddels wel minder geworden, Elnett satin voor de bovenkant En ook veel serum. Ga naar een kapper wanneer je mooi lichter wilt. Haarlak van Loreal, na herijking, too. Ik wil nu van de henna van donkerbruin naar bruin haar en een andere kleur-methode gaan gebruiken. Net zolang tot de kleur goed is.

Bruin is rood met groen pigment

Ga naar een goed kapper die de kleur kan maken die je wilt. Het liefst met een semi kleuring. Dit ging altijd goed tot ik een ander merk gebruikte en de uitgroei met een oranje gloed uitviel.

Hoi Miep, Het is mogelijk.

Nu begint het verschil mij erg van donkerbruin naar bruin haar te staan. Nu lees ik dat Chi een goede coloring is zonder ammoniak. Het wordt dan wel een meer warmer bruine kleur dus misschien wanneer je bang bent dat een warme gloed je niet mooi staat ik denk zelf van wel kun je een bjorn borg schoenen dames kruidvat donker bruin pakken die geeft dan waarschijnlijk een chocolade tint aan je haar.

Zit er al een donker kleur in je haar. Wanneer je blond haar een donkere Bruin kleur wil geven geeft het bijna altijd een  groene gloed. Evt corrigeer de kleur daarna met een semikleuring met een lichte as tint 9, van donkerbruin naar bruin haar.

Haar verven van donkerbruin naar lichtbruin

Ik ga mijn haar eerst extra goed verzorgen met een bonacure fibre force of moisture kick treatment. Een beetje knoeien in het niet gekleurde haar geeft een heel heftig effect. Dit is niet makkelijk en moet door een kleurexpert gedaan worden. Hoi Fabienne, Mocca kleur op kastanje geeft vaak een mooi effect. Alleen ik weet niet wat ik moet doen.

Groet een radeloze Yvonne. Wanneer je bv met de kwast of een tandeborstel met blondeer verschillende plukjes zet en dan daarna een chocolade bruin inzet krijg je vaak een heel mooi effect. Het grote haarverf topic, van donkerbruin naar bruin haar. Je kan evt ook eerst een bruine spoeling proberen de kans dat er een groene gloed ontstaat is niet erg groot en gemakkelijk weg te werken met een kastanje bruine spoeling.

Dit doe ik met lichtblond haarverf van Guhl nr 8. Helaas werd dit ook weer geel en heb ik dus zilvershampoo gebruikt. Resultaat hierna was een grauwe kleur. Van donkerbruin naar bruin haar wou ik koper roest. Mijn kapper hier in spanje stelde voor mijn haar blond te verven en dan highlights.

Beautify Navigation

In mijn haar zit momenteel kleurhoogte 7. Corrigeer het met een matte of as spoeling of semikleuring. Ben ook al vaak teleurgesteld bij diverse kappers echte goede,nb.

Maar mijn haar zit nu ook vooral in het midden vol met donkerbruine, bijna zwarte plukken die er maar niet uitgaan.

Het grijs met wit staat wl mooi ben 64 en het is ook prima dat het haar aan de achterkant donkerder blijft. Als je vroeger  met plakkaat verf geen bruin had maakte je dat door groene verf met rode verf te mengen. Iemand een idee hoe ik het weer naar mijn eigen haarkleur krijg.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.01.2019 16:09 Romaisa:
   Ook zou blond mij niet staan volgens adviezen.

   31.01.2019 04:11 Wiepkje:
   Omdat ik wilde voorkomen dat mijn haar groen werd dat is het een keer geworden toen ik donkere henna geprobeerd had , had ik ervoor gekozen om er een tintje rood doorheen te doen.

  Ten anker

  Vond