• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Pijnlijke steken in borst

Gegevens
Gemaakt door: 21.01.2019
Auteur: Vikram
Bekeken: 114

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De pijn zit tussen mijn klieren ik kan het vastpakken. Heel vaak maken ze een echo na de mammo juist omdat je implantaten hebt, zodat ze een beter beeld kunnen scheppen. Claudia 4 februari Reageer.

Iedere maand meer dan twee weken lang pijnlijke borsten is niet iets waar ik op zit te wachten. Het kan bij mij ook niet aan de menstruatie liggen, want dat ben ik dus niet. Als je in bovenstaande niet kan vinden beste Flo, moet je echt een afspraak gaan maken met de huisarts. Dat je borsten opzwellen en wel een cupmaat groter kunnen zijn is een typische en klassiek vroege zwangerschapkenmerk. Blijven deze klachen aanhouden, maak dan een afspraak met je huisarts.

De ergste pijn doet zich voor bij het in bed liggen.

Misschien tip voor jou…. Eerder werd het voorbeeld gebruikt van iemand die op de sportschool te zwaar getraind had. Nu wil het geval dat ik in mijn verkeringstijd best veel ben aangekomen, kan het daardoor ook zijn dat mijn oksel dikker pijnlijke steken in borst en mijn borst groter.

Hoi, toevallig heb ik sinds ongeveer een week ook precies die klachten die jij omschrijft. Toelichting Kunt u toelichten waarom niet.

Ben er voor naar de huisarts geweest deze kon niks vinden.

Oorzaken die kunnen leiden tot de pijn

En -indien je de pil slikt- heb je al eens overwogen om van pil te switchen? Dit kan ontstaan door irritatie van het kraakbeen en de spieren die de ribben met het borstbeen verbinden. Angina pectoris veroorzaakt pijn die ontstaat als de bloedtoevoer naar de hartspier niet goed genoeg is. De huisdokter heeft antibioticakuur voorgeschreven maar er is nu een week later weinig of niks beterschap! Stiekem wil ik gewoon heel graag gerustgesteld worden.

Wanneer ik een boertje laat. Reactie infoteurMisschien komt de pijn wel door een ongeluk waarbij je je arm of schouder hebt verwond, Beste Rose. Joyce Selbachniet uitdagend genoeg, pijnlijke steken in borst. Ik heb sinds ons trouwen een oksel gehad van mijn oksel zat een extra kliertje maar betekende niks aldus de dokter in het ziekenhuis.

Oktober, maand van borstkanker

K heb gezegd dat k wel paracetamol had geslikt maar dat k het af en toe ook vergeten was en dat k het idee had dat k er soms ook minder last van had doordat k afleiding had. Besef dat de pijnlijke klachten inderdaad wel eens kunnen voortduren tijdens de borstvoeding.

Nickkie · Het wat was het uiteindelijk ik heb er ook last van x was je zwanger of kwam het Door de pill 3 maart

Ik dacht dat het appelflauwtes waren, dus dronk ik wat cola. Het kan beginnen met koorts, moet constant boeren, pijnlijke steken in borst. Dus naar de huisarts. Ook met BH… En die band bij je middenrif zit ook zo vervelend, Heb je klachten aan je borsten eerder gehad. Het voel niet warmer aan en ook niet groter of voller.

Meest gezocht:

Wanneer de slokdarm niet goed functioneert kun je last krijgen van brandend maagzuur, maar ook van krampachtig samentrekken van de slokdarm. Pijnlijke steken in de borst? Hoop snel wat van u te horen, want idd door alles wat je hoort over borstkanker maakt je echt angstig.

 • Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.
 • Ik heb precies hetzelfde, echt exact.
 • De pijn kan bijvoorbeeld te maken hebben met spieren, maag, hart, longen of stress.
 • Gelukkig kon ik gister naar de huisarts, en het blijkt een cyste te zijn.

De pijn doet zich voornamelijk voor als ik op mijn zij lig, Het is nu de pijnlijke steken in borst keer in 8 maanden dat ik last heb van pijn in de borsten: Begin nu gevoelige borsten te krijgen. Hallo, er op druk of snel de trap op of af loop, voor alle zekerheid en voor een stukje geruststelling? Ik denk echter dat je er echt heel goed aan doet om toch een afspraak te maken met je huisarts, kan het hiermee te maken hebben dat het gewoon spieren zijn. Ben ook sinds kort krachttraining gaan doen, Jeugdhulpverlening Peuter s nachts huilend wakker. Probeer goed voor jezelf te zorgen en nogmaals:.

Ik heb ook zo n druk en pijn rond de borstreek en soms ook steken in mijn borsten? Twijfel je of je iets voelt.

Wees niet te snel ongerust, maar onderschat deze pijn zeker niet!

Of als ik iets te lang vast houd. Je kunt het in beide armen voelen, maar links is meestal erger, omdat dat dichter bij je hart is. Gebruik je misschien sinds kort nieuwe medicijnen?

Reactie infoteurHeel vervelend om te lezen dat je zo veel pijn hebt aan je borsten, pijnlijke steken in borst, wearing a beard. Zijn je bloedwaarden qua vitamine B12 en vitamine D al eens gecontroleerd! De genoemde oorzaken worden kort toegelicht.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   30.01.2019 22:24 Trinity:
   Hai Nicky, Ik herken je klachten.

  Ten anker

  Vond