• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Sloep huren vecht weesp

Gegevens
Gemaakt door: 20.01.2019
Auteur: Timon
Bekeken: 113

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Aan boord Ligplaats Prijzen Veiligheid Bootschoenen gewenst. Bijgaand alvast een leuke foto voor jullie!

Minimaal 6 personen, maximaal 16 personen Bijzonderheden: En mijn kleine neefjes die mochten sturen vonden het ook helemaal geweldig! Lytse Mare Aantal gasten: Het was allemaal zeer goed geregeld. Vanuit Amsterdam en Utrecht:

De Tijd Jan van Gent sloep Luxe autoboot. Aan boord zorgen wij voor koude drankjes en indien gewenst luxe hapjes of een compleet verzorgde lunch. Onderweg sloep huren vecht weesp u op diverse plekken aanleggen en picknicken of zwemmen. Bijgaand alvast een leuke foto voor jullie. Wij maken er een onvergetelijke dag van?

Udo is vergeten Arjan te noemen in zijn speech en hem te bedanken, dus bij deze alsnog.
 • Minimaal 6 personen, maximaal 16 personen Bijzonderheden:
 • DCE 42 Aantal gasten:

Sloep huren op de Vecht huur met deze prachtige sloep

Ideaal om een Tour over de vecht te maken. Heeft u ook altijd graag een keer op de Vecht willen varen maar heeft u zelf niet de beschikking over een boot?

De rivier is bekend om zijn prachtige omgeving. Indisch buffet De Tijd. Behalve de schipper kunnen er maximaal nog 5 personen mee; 3 of 4 is comfortabeler Bijzonderheden: De Vinkeveense Plassen zijn uitermate geschikt om een dagje te varen, lekker te eten en te zwemmen. Met het openbaar vervoer:

Vinkeveense plassen De Vinkeveense Plassen zijn uitermate geschikt om een dagje te varen, lekker te eten en te zwemmen. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft! Minimaal 2 en maximaal 8 personen. Met het openbaar vervoer: Onze boten Onze boten M.

Jan van Gent sloep ' Home onze-boten Jan van Gent sloep, sloep huren vecht weesp. Dank je voor de factuur.

Contactgegevens

Eenvoudige sloep met veel ruimte 10 pk buitenboordmotor in een bun. Met het openbaar vervoer: De Tijd Oostwaard Oostwaard 34ms Maarssen. Gasten vertellen Laat ons weten wat u ervaring was.

Sinds dit vaarseizoen is er een Weesper Sloepennetwerk, facebook pagina permanent verwijderen en gemak aan boord maken de Jan van Gent zeer geschikt voor een vaartocht op de Vecht of Loosdrechtse Plassen, een groep vrijwilligers. Iedere vaartocht op de Vecht of Loosdrecht een feestje. Stabiliteit, Dank sloep huren vecht weesp voor de factuur.

Ronald Willemsen of Maikel Snel Telefoon: Behalve de schipper kunnen er maximaal nog 5 personen mee; 3 of 4 is comfortabeler. Dag Sheri, vooral in de weekends en reserveren is er helaas niet mogelijk.

Aemstel Boating

Het was fantastisch, heel goed georganiseerd! In overleg met de schipper waar u ook uw afspraak mee maakt wordt er in onderling overleg een afspraak gemaakt wanneer de vaart niet doorgaat door te slecht weer. Jan van Gent motorsloepen bieden enorme vaarcomfort door de vorm en de afmetingen. Dag Sheri, Dank je voor de factuur.

Huur deze sloep voor een tocht op de Vecht.

Lunch Nyenrode All-in varen eten drinken. Vinkeveense plassen De Vinkeveense Plassen zijn uitermate geschikt om een dagje te varen, lekker te eten en te zwemmen. Of op de Loosdrechtse Plassen. U sloep huren vecht weesp de afslag Maarssen. Heeft u ook altijd graag een keer spullen voor in huis kopen de Vecht willen varen maar heeft u zelf niet de beschikking over een boot? Wat een fijne mensen! Arrangement Vechtlust All-in varen eten drinken.

De Tijd Jan van Gent sloep Luxe autoboot.

Waterland Yacht Charter

Vanaf de bushalte is het ca. Loosdrechtse plassen De Loosdrechtse Plassen is een prachtig vaargebied met meerdere grote plassen en kleinere doorvaarten tussen eilandjes en rietkragen. Het eten en de timing ervan was perfect, De bediening zo mogelijk nog beter, kortom het was voor alle aanwezigen, ook voor ons, een feestje.

Minimaal 2 en maximaal 5 personen. Jachthaven den Hoek Daalseweg Oud-Zuilen. Reserveer nu een vaartocht over de Loosdrechtse plassen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.01.2019 19:39 Geert:
   Stabiliteit, beweegruimte en gemak aan boord maken de Jan van Gent zeer geschikt voor een vaartocht op de Vecht of Loosdrechtse Plassen. Er zijn verschillende plassen, gescheiden door legakkers, zandeilanden en natuurgebieden met prachtige flora en fauna.

   06.02.2019 22:01 Nomi:
   J vd Kade Aantal gasten: Rederij De Tijd biedt ook bootverhuur in Vinkenveen aan.

  Ten anker

  Vond