• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hond zoekt nieuw huis

Gegevens
Gemaakt door: 20.01.2019
Auteur: Mariëlle
Bekeken: 113

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik schrijf heel bewust mocht want ik vind het een ongelofelijke eer om dit te mogen doen. Een oudere hond opnemen Oudere honden, ze vallen vaak tussen wal en schip. Ze is niet gesteriliseerd.

Zij is acht weken oud. Door het noodweer in Spanje konden we niet gelijk landen op de luchthaven in Malaga en moesten we rondcirkelen, uiteindelijk mochten we bijna een half uur later dan gepland landen. Nieuw baasje gezocht voor dex Helaas moeten we deze kanjer wegdoen omdat we helaas geen tijd er meer voor hebben.

Met kinderen zowel baby als groter gaat prima. Een nieuwe eigenaar van Balou moet zich ervan bewust zijn dat hij met Balou voor een uitermate pientere hond kiest.

Afgelopen donderdag 3 november mocht ik weer naar Malaga vliegen om geadopteerde honden op te halen. Met een balletje was hij makkelijk af te leiden en het heeft niet tot nadere problemen geleid.

Stel je eens voor: Bewaar deze zoekopdracht en wij sturen je een melding bij nieuwe resultaten, hond zoekt nieuw huis. Wij kijken graag samen met u of we een passende oplossing hebben.

Beschrijving

Ze zijn heel erg Wij danken onze sponsoren. Wij vragen niet veel te veel voor een Udo is een rustige, verstandige hond. Met zijn glimmende zwarte vacht en de grijze haren op zijn snuit is het een knappe verschijning. Nieuw baasje gezocht Ik moet met heel veel pijn in me hart, deze mooie pitbull genoodzaakt weg doen.

Ze kan buiten goed met andere honden maar thuis is ze te dominant naar mijn andere…. De reden dat wijhond zoekt nieuw huis. Een week   Doordat wij geen tijd hebben om hond zoekt nieuw huis de nodige beweging en training te geven moet pip een baasje krijgen die boxers geweldig vind en de tijd en energie heeft om pokemon games for gba ios een mooi le.

Volgens de vorige eigenaresse deed hij dat nooit dus wie weet dat dat iets is dat over is zodra hij weer een eigen plek heeft.

Spreuk v/d maand Maart 2013

Jackrussel bobby jackrussel bobby al 11 jaar we hebben er weining tijd meer voor en hij verdiend beter voor ze laatste jaren ik ben actief en zoek iemand voor lange wandelingen en een speelkameraad. Speciale dank gaat uit naar het Diergeneeskundig Centrum Almere. Hij moest daarom een beroep doen op zijn zoon en diens gezin voor de revalidatieperiodes en de zorg voor zijn hond werd daarbij een probleem. Gelukkig kwam er een hond langs waar hij interesse in toonde, zo is het toch nog gelukt hem enigszins goed op de foto te krijgen.

Klaar voor hun nieuwe verliefde huizen. Omstreeks half drie waren we weer thuis waar we uitbundig door onze eigen honden werden begroet, hond zoekt nieuw huis.

Neem dan contact op met  www. Jimmy is door een echtscheiding tijdelijk ondergebracht bij schoon moeder, die de zorg voor hem toch te belastend vond. Ze zijn 8 weken oud en zijn ontwormd en gevaccineerd.

Een oudere hond opnemen

Hij zakt subiet door zijn benen en probeert de bal te hypnotiseren. Klein blijvend hondje gezocht ongeveer 1 tot 2 jaar Ik ben op zoek naar een klein blijvend hondje ik ben erg eenzaam en alleen ik heb reuma en kom nu weinig buiten en als ik een gezelschapshondje hebt dan kom ik tenminste onder de mensen want ik heb een park op loopafstand en ik woon in Amersfoort in een s.

Hij was de hond van een 77 jarige man die getroffen werd door een reeks aan gezondheidsklachten die maakten dat hij meerdere keren achtereen geopereerd moest worden.

Gouden mandje gezocht voor onze pup Goede avond ik heb een klein hondje het is een Jack Russel gekruist met een Chihuahua hij is geboren op en heeft een paspoort wegens allergie moet die met pijn in ons hart weg het is een hondje die graag bij je zit is lief en trouw en speelt gra.

De vlucht van 3 november j, hond zoekt nieuw huis. Rust zacht lief klein kereltje. Baasje gezocht Dit is lolly? We hebben haar nu een week in huis maar Het kostte de zoon des huizes vorige week drie kwartier eer hij zijn mobiel weer aan Balou had ontfutseld. Ik ben gecastreerd en 8jaar. Wilt en kunt u een oudere hond opnemen.

Beschrijving

Een week   Goed opgeleide Duitse herder beschikbaar Kwaliteit Duitse herdershonden Kwaliteit Duitse herders puppies te koop. Hij vond mijn camera helemaal niks.

Hij doet niets liever dan spelen, eten en rollen door het gras!

Ik ben nu ongeveer 5 maanden en een vrolijk en heel aanhankelijk lief klein vrouwtje. Geef het door op jghelectraendata gmail. Nieuwe traplift te duur.

Zeer live chihauhau teefje Zeer lief teefje 8 maandjes zoekt huisje hond zoekt nieuw huis zoek het liefs iemand met meerdere hondjes of iemand die veel thuis is alleen zijn vind ze echt niet leuk.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0