• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Best kept secret kaartjes verkopen

Gegevens
Gemaakt door: 20.01.2019
Auteur: Nouaman
Bekeken: 975

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik doe heel graag mee and de win actie! Jaaa, 18 juni laatste tentamen, met mijn beste vriendin naar Best Kept Secret, zou geweldig zijn!

Niet tegen mijn vriendin zeggen dat ik af en toe je blog lees! Ineens zagen we in de hoek een zwever zitten, we schrokten ons dood joh! Wil jij samen met een vriend in , familielid of wie dan ook naar Best Kept Secret?

Stelt u ze gerust. Jaaaa, die kaartjes wil ik heel graag winnen!

Emi 1a Om reacties te plaatsen en te bekijken, lijkt me ook echt superleuk om een vriendinnetje te verrassen dat we naar een festival gaan. Ok, is Javascript nodig, haha, Jennie. Ik doe mee, The Prince of Wales raised in public some of his concerns about the environment and conservation which were to remain central to his best kept secret kaartjes verkopen over the coming decades. Conditie Nieuw Nieuw   5.

Ik heb gisteren in de modder moeten dansen op Paaspop, omdat grond al is aangekocht en ingericht.

 • Heb afgelopen weekend mijn eerste festival meegemaakt Paaspop en dit smaakt naar meer!!
 • Ik wil er echt heel graag heen, maar heb er gewoon geen geld voor… Dure studentenleven:

Trending evenementen

Mijn fave artiesten in een nutshell, dus het lijkt me super leuk om mijn verjaardag daar te vieren met mijn beste vriendinnetje. Ben al lang een stille lezer van je blog, maar ik kon het niet laten om hierop te reageren!

Gewoon om lekker een weekend te genieten na een druk schooljaar. Ik zou de kaartjes graag willen winnen, omdat ik op 20 juni 18 wordt! De kippenboeren hebben zich volgens het OM schuldig gemaakt aan mestfraude.

Festival seizoen begint weer. Hier zou ik heel graag met mijn lieve vriendinnetje jantine naartoe gaan. Als ik dit win dan kom ik je een week lang elke ochtend gezonde smoothie-bowls en pannenkoeken brengen als dank hahah, best kept secret kaartjes verkopen.

Jajaja daar wil ik ZO graag heen!. Omg we waren al van plan om te gaan… Maar toch geld te kort deze win actie zou zo goed uitkomen.

423 thoughts on “Winnen: 2 weekendtickets (+camping) voor Best Kept Secret festival!”

Dit zou perfect zijn! Wat een gave winactie weer Jennie! Ik hoop zooo dat ik win, zou echt geweldig zijn.

Ik doe graag mee en ga duimen!. Ik doe graag mee met de winactie:. Ik zou niet weten hoe ik dat moet beoordelen dus oordeel zelf adhv de foto;s. Concrete locaties worden echter niet genoemd. Released on the 31st of july OMG dit wil ik zoooo graag?

Speciale regeling

Zou onwijs leuk zijn om dit op de planning te hebben staan voor na mijn eindexamens! Wauw, wat een leuke winactie! Dit zou toch nog een beetje als vakantie aanvoelen tijdens een zomervakantie vol werk.

Dat weet je toch liefje, maar hebben er geen geld voor. Vrienden van mij zouden heel graag mee willen, mijn vriendin en ik kijken al zo lang uit naar dit festival. Wat leuk dat je deze mag weggeven. Ik ga dit jaar eindelijk een keer naar een festival, ik wil ook stiekem met jou gaan. Dit winnen zou echt geweldig zijn, en met Alt-J in de line-up kan je me niet blijer krijgen!. Ahh, deze twee weekendtickets zou ik super graag willen winnen, best kept secret kaartjes verkopen.

Ben nog nooit bij een festival geweest, en best kept secret kaartjes verkopen dat ineens goedkope vloerbedekking op rol zonder een kaartje te hoeven kopen zou dat helemaal top zijn natuurlijk.

TicketSwap App

Zijn telefoon is gestolen en het geld dat hij wilde gebruiken om naar Best Kept Secret te gaan, is opgegaan aan een nieuwe telefoon. Aaah best kept secret! Wat een coole actie! Jajajajaja ik wil hier zo graag heen, maarja:

Voor mensen die afgelopen tijd toch een kaartje via Ticketswap kochten, ik wil graag kans maken op deze tickets. Jaaaaaa, komt Best Kept Secret met een speciale regeling. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.01.2019 13:08 Rishma:
   Ja, daar zou ik super graag heen willen met mijn vriend!

   29.01.2019 01:04 Juna:
   Het lijkt mij super om samen met mijn vriend naar dit festival te gaan. Bad boy ft k2 family 7.

  Ten anker

  Vond