• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wasmachine kapot trommel draait niet

Gegevens
Gemaakt door: 20.01.2019
Auteur: Valérie
Bekeken: 190

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Samsung EcoBubble van ongeveer drie jaar oud. Hoe kan ik dit verhelpen? Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Maar wat kost dat dan? U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Controleer hoe kalkrijk uw water is door op de website van uw waterleverancier te kijken. Benieuwd of je wasmachine het nog waard is om gerepareerd te worden?

Het kan zijn dat het water niet snel genoeg wordt afgevoerd. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

Reparatie en onderhoud tips voor uw wasmachine Reparatietips Nieuwe wasmachine kopen. Als de trommel weer omhoog komt en meteen weer in dezelfde positie gaat staan zijn ze goed. Mijn wasmachine stopt tijdens het programma, wasmachine kapot trommel draait niet.

Wat ook het geval kan zijn is dat de koolborstels op de motor versleten zijn. Mocht de rechtsbijstand op niks uitlopen dan gaan we voor een andere merk.

Ga dan op dezelfde manier te werk.

Repareren of nieuwe kopen?

Probleem is eenvoudig op te lossen door de hoeveelheid wasgoed in de trommel te corrigeren. Het komt vaak voor dat de trommel stopt met draaien doordat hij uit balans is.

Zo ziet u meteen of het ligt aan het stopcontact of dat er iets fout is met de wasmachine zelf. Een andere optie is een doorgeslagen stop waardoor er geen stroom meer bij de wasmachine komt. Water wordt niet weggepompt en geeft storing E

 • Is dit meteen aan het begin van het programma, dan kan het zijn dat het pompen niet wil, dat is vaak het eerste wat de machine doet voordat deze water neemt.
 • Deze kan defect zijn. Bij alle andere problemen waarbij u bovenstaande tips geprobeerd heeft en deze niet hebben gewerkt, kunt u het beste een monteur inhuren.

Home  -   Onderdelenshop Reparatietips  -   Wasmachine wasmachine kapot trommel draait niet  -   Vaatwasser  -   Koelkast  -   Wat is het     typenummer  -   Waar staat het     typenummer  -   Levensduur Aankooptips  -   Wasmachine. Klik op onderstaande storingen om de oplossing te bekijken Er blijft water in de trommel staan. Onze monteurs weten door hun jarenlange ervaring heel snel wat er aan de hand is met uw wasmachine.

Zo ja, kijk dan of de machine een aquastop heeft. En met nieuwe koolborstels kunt u weer zorgeloos wassen? Ik ga geen geld meer stoppen in een slecht product!

Kledingstuk vast in de wasmachine

Op deze manier voorkomt u nog meer problemen met uw wasmachine. Dan geeft u ons toestemming om de cookies te plaatsen. Onderdelen nodig voor uw wasmachine? Wasmachine draait niet meer Als de trommel van de masmachine niet meer draait, kan er een probleem zijn met de motor aandrijving of de electra.

Eenvoudig oplossen met tips van de monteur Er hoeft niet direct iets ernstigs met de slapen op schiphol na douane aan de hand te zijn. Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent, een persoonlijk identificatienummer.

Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, anders krijg je een gigantische rij voor jullie gastenboek. Derde mogelijkheid is dat er te veel of juist te weinig was in de trommel zit waardoor er geen wasmachine kapot trommel draait niet balans is bij het centrifugeren. Versleten koolborstels zijn vaak de oorzaak, wasmachine kapot trommel draait niet.

Houdt uw zeepbak schoon. We hebben de machine diverse keren gekalibreerd?

Wasmachine kapot? Plan een afspraak in

Om de beugel te verwijderen moet het verwarmingselement worden losgemaakt. Als de machine leeg is, kan ik wel handmatig ronddraaien, dus ze hangt niet ergens vast. Sinds kort loopt de trommel namelijk aan tegen de rubberen ring, met als gevolg sterke rubbergeur, rook en stukjes rubber in de was.

Bosch heeft ze onder de naam iDos en Miele onder de naam TwinDos. Onze monteurs weten door hun jarenlange ervaring heel snel wat er aan de hand is met uw wasmachine. De motor start maar stopt telkens aangezien de trommel niet wilt draaien denk ik, wasmachine kapot trommel draait niet. Soms kan de oplossing eenvoudig zijn. Informeren Vergelijken Beste deal. We hebben goede ervaringen met andere Samsung producten maar helaas niet met de wasmachine. Eenvoudig oplossen met tips van de monteur Er hoeft niet direct iets ernstigs met de wasmachine aan de hand te zijn.

Je wasmachine kapot trommel draait niet daarom niet de volledige wasmachine te vervangen. Was regelmatig op 95 graden?

Problemen met de wasmachine

Deze zitten meteen onder het bovenblad waar de toevoerslang de machine in gaat. De maximale belading is maar 4kg bij dagelijkse was ipv 7kg. Bij ons kon je de trommel ook gewoon met de hand ronddraaien maar de machine kreeg niet genoeg spanning om te kunnen centrifugeren. Problemen met de wasmachine komen weleens voor, maar dat betekent niet dat u daarvoor altijd een monteur hoeft in te schakelen.

Bij centrifugeren hoorde ik eerst een tikkend geluid gevolgd door losschietend geluid? Ik ga geen geld meer stoppen in een slecht product. U voorkomt hierdoor verstopping en verharding van slangen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.01.2019 21:15 Antonio:
   Op de display van mijn wasmachine verschijnen de letter EFO , hij wast wel gewoon, wat hebben die letters te betekenen?

   26.01.2019 04:01 Étienne:
   Kijk voor meer tips onder aan deze pagina bij "Onderhoudtips". Ik weet haast wel zeker dat u snaar eraf ligt Geantwoord op om

  Ten anker

  Vond