• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Toet toet auto brandweerauto

Gegevens
Gemaakt door: 20.01.2019
Auteur: Farisha
Bekeken: 838

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wanneer uw kindje op de knipperende gezichttoets drukt hoort u vrolijke geluidseffecten. Het Vtech Toet Toet Auto's treinstation zorgt voor urenlang speelplezier.

Erg leuk om mee te spelen, laat ruimte voor veel fantasie, leuk voor jong en oud, zeer stevig. De levertijd van uw hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Zo goed als nieuw Ophalen. Plaats Vince Vliegtuig in de laadruimte of transformeer het vliegtuig in een lanceerbaan en laat Vince Vliegtuig over de baan rijden. Marloesje83 29 december

Verkoop door Quality Shops. Mijn bestellingen Mijn gegevens Mijn instellingen. Onze drie kids spelen er veel mee. Saf7 1 december Ik raad dit product aan.

Het is heel leuk om mee te spelen zelfs voor de hele kleine kinderen!

Arno49 Leeuwarden 31 januari Ik raad dit product aan. Charlie 14 november Ik raad dit product aan. Wel heeft de kazerne al heel wat gooi en smijtwerk door de kleine man overleefd dus het is zeker van goede kwaliteit!

We zijn begonnen op leeftijd 1jaar met verzamelen. Geweldig speelgoed waar de kinderen, jongen en meisje, uren kunnen spelen. Heel leuk, gemakkelijk te verstellen en van goede kwaliteit. Als de weg iets langer recht door zou lopen zou dit grotendeels verholpen zijn denk ik.

Toet Toet Brandweerkazerne incl. Perfect speelgoed met veel interactie.

 • Beweeg de brandweer en hoor grappige geluiden en muziek.
 • De brandweerwagen bevat vele beweegbare onderdelen die de ontwikkeling van de motorische vaardigheden stimuleren.

Tamara Hoogland 7 juli Ik raad dit product aan! Angelabogers Den bosch 14 november Ik raad dit product aan. Kwam van pas om zijn Vtech garage uit te bouwen. Deze brandweerauto garandeert eindeloos speelplezier. Druk op toet toet auto brandweerauto knipperende gezichttoets om geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes te horen!

Bouw je eigen wereld. Van 1 tot 5 jaar.

Sofiemaelfeyt Lichtervelde 28 december Ik raad dit product aan. Toet Toet Bram de Brandweerauto Vtech Toet toet bram de brandweerauto vtech we hebben ook piet de politie, hetty de helikopter, tom de tractor en de rijbaan op marktplaats De baan zou iets minder makkelijk uit elkaar mogen gaan.

Wij hebben deze garage gekocht voor ons kleinzoon van 1jaar voor zijn verjaardag.

Ze kunnen hier hun fantasie in kwijt. Gerda12 10 oktober Ik raad dit product aan. Mooi te combineren met de andere toet toet producten. Martin 11 juli Ik raad dit product aan, toet toet auto brandweerauto. Dyonb Den hoorn 21 maart Ik raad dit product aan!

Meer weten over?

Onze zoon heeft er heel veel plezier van! Gegeven als cadeau aan ons neefje. Vang de boeven en stop ze in de gevangenis! De Vtech Toet Toet auto's zijn leuk en leerzaam voor de allerkleinsten. De baan beschikt over 2 magisc

Het Vtech Toet Toet Auto's treinstation zorgt voor urenlang speelplezier. Prettig geluidsniveau en ook nog educatief.

Met Magische Sensor herkenning. Rijd met Claire Cabrio of andere voertuigen over de drie Magische Sensors en luister naar de vrolijke reacties. Dit is een leuk formaat om ook mee te nemen voor op vakantie of weekendjes weg, toet toet auto brandweerauto. Dobbertje1 Friesland 17 november Ik raad dit product aan. De treinset is goed voor de motorische v Ik toet toet auto brandweerauto er wel zeker van dat hij er nog veel plezier aan gaat hebben.

Het is zeer goede kwaliteit wat ook nodig is aangezien hij er vaker op leunt.

Productbeschrijving

Ik heb het cadeau gegeven aan mijn neefje van 1 jaar, maar zijn broer van 5 jaar heeft er samen met mij heerlijk mee gespeeld. Ik heb hem gekocht voor mijn neefje van bijna 3. Beweeg de brandweer en hoor grappige geluiden en muziek.

Het is ook handig dat er hier tussenstukjes bij zitten zodat je deze bv. Ans ambulance is voorzien van batterijen en maakt geluid en heeft licht. De kleine toet toet auto's passen er ook in, heel handig?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.01.2019 08:49 Caressa:
   Een echte aanrader op de toet toet auto s collectie. Super leuk je hebt er zoveel van van deze serie.

   31.01.2019 02:24 Doreen:
   En super voor kleine kinderen.

   06.02.2019 00:00 Mahmoud:
   Breng me op de hoogte.

  Ten anker

  Vond