• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Maak je eigen lego stad

Gegevens
Gemaakt door: 20.01.2019
Auteur: Nilab
Bekeken: 995

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Met blote voeten in de LEGO stappen mis ik dan trouwens weer niet? De kinderen begonnen direct enthousiast met het inkleuren van deze voorbeeldplaten. Bouw werkplaatsen op de juiste plek om grondstoffen, zoals hout, water, voedsel en steen te delven.

In ieder level krijg je opdrachten. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Hiervoor heb je grondstoffen nodig. Lego opruimen vond ik als kind al vreselijk. Door de platen aan elkaar te plaatsen in combinatie met wegplaten creëer je een wereld die enkel uit LEGO stenen bestaat. En uiteindelijk toch lekker meebouwen en -spelen met Mika, haha.

Bouw je eigen stad en ga daarbij zo slim mogelijk om met energie en milieu. Bouw boerderijen op weilanden om voedsel te produceren Maar voor jou is het een appeltje-eitje, toch.

Bouw je Wereld Denk Spellen 4,8 Kies de groei-elementen in de juiste volgorde om dit verhaal af te spelen. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Met een speelmat maak je jouw wereld helemaal af, maak je eigen lego stad.

Maak je eigen LEGO speelmat

Boerderij Klikker Denk Spellen 6,2 Dit meisje heeft de boerderij van haar opa geërfd. Zowel van Lego als van Playmobil trouwens. Verbouw je Eiland Avontuur Spellen 6,8 Voer de acties in de goede volgorde uit om het eiland te laten volgroeien. Met een vochtig doekje? Zulke werelden worden niet alleen door kinderen gemaakt.

Oorlog in Monsterstad Denk Spellen 4,4 Monstereiland wordt aangevallen!

 • Kindergarten Jij bent eigenaar van een kinderopvang.
 • De achterkant is het landschap van Lavaland, waar het Lava monster leger woont.

Je krijgt de mogelijkheid om elke gewenste camping te maken omdat jij eigenaar bent van het kampeerterrein! De achterkant is het landschap van Lavaland, waar het Lava monster leger woont. Doorloop de tutorial en geef je over aan dit bijzondere en verslavende puzzelspel? Het leuke aan deze versie is dat je aan beide zijden een andere wereld hebt, maar dat kan ik op deze manier dus wel tegengaan. Met een heel klein beetje ruimte kan je dan al grote avonturen beleven, maak je eigen lego stad.

Alles draait hier om:

Tijdens het droogproces moet je deze af en toe even flink schudden, of alle LEGO op een handdoek laten drogen. Zorg goed voor je gewassen, drijf handel en laat jouw boerderij uitgroeien tot de grootste en beste van het land!

Nu heb ik geen Lego meer …… Vrolijke vakantiegroet,.

Door de platen aan elkaar te plaatsen in combinatie met wegplaten creer je een wereld die enkel uit LEGO stenen bestaat. Welk speelgoed het allerverschrikkelijkst is om schoon te maken.

Dit kan al heel simpel met de grondplaten van LEGO dit is helaas wel een hele dure manier? De mat kan je opvouwen zodat hij gemakkelijk is op te bergen. Iedere keer maak je eigen lego stad je er weer op klikt, groeit je vallei weer een stukje verder. MyMiniCity Creer je eigen stad op internet.

Related Products

Aan de voorkant speel je in Knighton, de wereld van de goede ridders. Het is belangrijk dat zowel de dierenverblijven als de winkels aan een pad liggen, anders loop je inkomsten mis. De kinderen begonnen direct enthousiast met het inkleuren van deze voorbeeldplaten.

 • Fantastic Contraption Bouw vernuftige machines om het einddoel te bereiken.
 • De Vliegende boerderij Avontuur Spellen 4 Deze bezige boer heeft een vliegende robot gemaakt om te helpen met zijn gewassen.
 • Your email address will not be published.
 • Tinysasters Denk Spellen 3 Kleine rampen is een leuk bouwspel.

Je reageert onder je Twitter account. De kinderen begonnen direct enthousiast met het inkleuren van deze voorbeeldplaten, maak je eigen lego stad. De mat kan je opvouwen zodat hij gemakkelijk is op te bergen. Dit kan al heel simpel met de grondplaten van LEGO dit is helaas wel een hele dure manier.

Gebruik de grondstoffen om boerderijen, fabrieken en huizen maak je eigen lego stad bouwen en verbeter zo de welvaart van de bewoners.

Natuurlijk kon ik het niet laten om direct dating sites in the netherlands dit idee aan de slag te gaan. Je kan je speelmat in de winkel kopen. Notify me of follow-up comments by email.

Simmilar spellen

Ik kijk er met flinke heimwee naar…. Deze site maakt gebruik van cookies. In het spel krijg je allerlei opdrachten: Hoe meer geld je verdient, hoe meer voorzieningen je kunt bouwen in jouw eigen stad.

Acceleracers Track Mod Verbind de units van links naar rechts om de auto's naar de overzijde te laten rijden. Volgens mij krijgen mijn kids hun lego straks als ze volwassen zijn gewoon zoals het nu is, maak je eigen lego stad. Daarna kun je er ook een laboratorium, een wapenfabriek en -opslag, finds the hole in your roof, Per direct beschikbaar, 28-03-2011 11:49 3 Wij moeten nu van school een politieke partij opzetten.

Regenachtige indoor ski duitsland bottrop in de zomervakantie zijn perfect voor het opruimen en schoonmaken van speelgoed.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.01.2019 19:20 Edison:
   Stel je managementvaardigheden op de proef in dit leuke simulatiespel.

   01.02.2019 00:01 Saritha:
   Zulke werelden worden niet alleen door kinderen gemaakt. Dubbelklik rechts als je je cursor wilt terughalen.

   05.02.2019 23:15 Brecht:
   Test je topografie-kennis online Creatief met Super Mario Retro gaming: Commandant Aldrin Avontuur Spellen 4,4 Vecht voor de onafhankelijkheid van jouw zonnestelsel, commandant Aldrin!

  Ten anker

  Vond