• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Import auto uit duitsland kopen

Gegevens
Gemaakt door: 20.01.2019
Auteur: Joseline
Bekeken: 57

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Lang niet altijd, weten we uit ervaring. Laatste beoordelingen Beoordeling van Dhr.

Houd er altijd rekening mee dat Duitsland een groot land is. Bekijk een voorbeeld van een volledige keuringsrapport vanuit Duitsland. Maar hoe vindt u een goede en betrouwbare importauto en hoe regelt u dat die bij u voor de deur komt?

Er zijn maar weinig particulieren in Nederland die een dergelijke auto zelf kunnen betalen. Hiervoor bieden wij de snelste  invoer service  van Nederland aan. Dan is de verkoper zelf aansprakelijk. U kunt bijvoorbeeld kijken op mobile.

De grootste Duitse autozoekmachine:. Automotive Import is bekend van: Auto importeren uit Duitsland Wij importeren onder andere: De kans is groot dat u geen idee heeft waar u moet beginnen. Dit is mogelijk doordat wij alle berekeningsmethoden met elkaar vergelijken.

 • Wilt u een auto importeren uit Duitsland?
 • De hoogte van de bpm wordt bepaald aan de hand van de huidige waarde van de auto. U kunt via het online klantenpaneel overzicht houden over het importproces.

Duitsers zijn over het algemeen zuiniger op hun auto dan Nederlanders. Neem contact met ons op. U weet precies welke stappen wij voor u ondernemen en welke kosten daaraan zijn verbonden.

Gebruik dan de volgende tips om in te schatten of de kilometerstand klopt. Wij zijn dé importspecialist  en handelen de import van uw import auto uit Duitsland van A to Z af.

 • U wilt uw nieuwe auto tegen de laagste kosten naar Nederland halen.
 • Mocht de auto groten deels zijn overgespoten, dan komen wij daarachter!

Zoek een geschikt voertuig dat aan uw wensen voldoet Ga op internet op zoek naar een voertuig in Duitsland dat u zou willen kopen? Ga niet met Duitse exportborden de weg op. Wij regelen het koopproces graag voor u als er een taalbarrire is.

Goede en functionele website. Kunt u gebruik maken van neutrale aankoopkeuringen. Ons doel is voor u een kwalitatief goede import auto uit duitsland kopen te importeren tegen de scherpste prijs mogelijk.

Waarom zou je een importauto kopen? De voor- en nadelen

Teken nooit voor deze 3 dingen! Lees Meer over CIS. CIS heeft veel ervaring, kent de Duitse markt door en door, alle mazen in de wet en weet precies hoe er zoveel mogelijk voordeel valt te behalen bij de import.

Wij vinden het belangrijk dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wij kijken dan direct even mee. Het gaat echter ook vaak mis, import auto uit duitsland kopen. Bpm berekenen over uw importauto Laat door Kleine boutique hotels nederland de laagste bpm berekenen voor uw importauto en profiteer van een accuraat ingevulde bpm aangifte Bpm berekenen.

Neem ook even contact op met het bedrijf waar de auto in onderhoud is geweest.

Auto importeren Duitsland, hoe werkt dat?

Deze keuringen worden gedaan door semi-overheidsinstanties en dus niet door de autobedrijven zelf! Wanneer u een mooie en voordelige auto in Duitsland heeft gevonden, wilt u die uiteraard van Duitsland naar Nederland halen. Wat ben ik in totaal kwijt voor de auto?

 • Dit nummer geeft aan wanneer de band geproduceerd is.
 • Wij helpen u graag met het importeren van een auto en de bijbehorende zaken zoals de BPM berekening en BTW afhandeling.
 • Als de afstand van de verkoper naar Nederland het toelaat om het ophalen en de importkeuring op 1 dag te combineren dan kan er een tijdelijk NL-nummerbord gebruikt worden waardoor het tijdelijk verzekeren meestal afhankelijk van uw verz.
 • Regels en wetten in Duitsland Wanneer u kiest voor een import auto uit Duitsland, dan kiest u voor zekerheid.

Wij kunnen voor u onderhandelen, uw voordeel is dat CIS Duitse medewerkers heeft. U rijdt met uw nieuwe auto uit Duitsland altijd tevreden weg en heeft direct een garantie van 6 maanden, import auto uit duitsland kopen. In onze werkwijze staat transparantie voorop. Natuurlijk is bandenslijtage afhankelijk van factoren zoals het type auto, controleren alle documenten en zorgen voor sluiten van het koopovereenkomst tussen u en de verkoper, zo bent u verzekerd van garantie op uw occasion gewoon bij de dealer bij u om de hoek.

Wij checken graag voor u of de desbetreffende Duitse dealer te vertrouwen is. Lees meer Aankoopbegeleiding Wij verzorgen voor u het contact met de verkopende partij, import auto uit duitsland kopen kan zijn dat de foto je altijd blijft achtervolgen. Bij problemen kunt u gewoon naar een dealer in uw buurt.

De voordelen

Lees meer Aankoopbegeleiding Wij verzorgen voor u het contact met de verkopende partij, controleren alle documenten en zorgen voor sluiten van het koopovereenkomst tussen u en de verkoper. Wat ben ik in totaal kwijt voor de auto? De auto daadwerkelijk importeren in Nederland.

Aankoopbegeleiding starten in Duitsland Heeft u hulp nodig bij het kopen van een Duitse auto. Een gemakkelijke keuze is een verzekerd transport wat door heel Europa mogelijk is.

U krijgt een duidelijke offerte en uitleg van het proces.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.01.2019 22:50 Sheryl:
   En wij streven er naar om uw auto binnen 2 weken op kenteken af te leveren. In onze werkwijze staat transparantie voorop.

  Ten anker

  Vond