• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Goede tijden slechte tijden kijken live

Gegevens
Gemaakt door: 20.01.2019
Auteur: Bianca
Bekeken: 762

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Lekker makkelijk van de schrivers: Stefanosandersfan 25 augustus at Dat zeker was een leuke avond en tot volgend jaar weer!

Hij is vooral geïnteresseerd in het verleden van Bing. Sjors gaat door het stof in een poging om het bij te leggen met Amir. Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid.

Maar op als ze wordt van gevonden, snapt naar niemand wat er een gebeurd is en gelooft van niemand haar tijdens verhaal. Jullie zijn toch onafhankelijk van RTL?

Zo neemt een moeilijke beslissing over Daan, goede tijden slechte tijden kijken live. Het is natuurlijk hartstikke lastig om niets over de nieuwe aflevering te verklappen aan vriendinnen die ook Goede Tijden, Slechte Tijden kijken? Nina heeft genoeg van de dwingende manier waarop Amir zijn 'recht' probeert te halen? Marieke in draait door in de tijdens crisisopvang. Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. MIKE ; 24 augustus at ?

Goede Tijden, Slechte Tijden - Goede Tijden, Slechte Tijden

Uitzending gemist van Goede Tijden, Slechte Tijden? De onhoudbare situatie van Zoë kan volgens haar alleen opgelost worden door te polde Als Alex Amir arresteert, concludeert Sjors dat Bing hem een luizenstreek heeft geleverd.

Bing zet Daan onder druk om extra bewijslast in hun anti-Amirplan aan te maken. Hij is vooral geïnteresseerd in het verleden van Bing. Bing kan zijn blinde woede niet onderdrukken.

 • Daans geheime actie wordt ontdekt. Sjors probeert de politie ervan te overtuigen dat zij onderzoek moeten doen naa
 • Nina schakelt de politie in. Aysen stuurt een gestolen item direct door naar Duitsland.

Janine kan niet voorkomen dat Marieke Sjors aanvliegt. Niet meer wachten op de volgende aflevering. JoJo verbijstert Rover met een hoe werkt een geiser wikipedia beslissing, goede tijden slechte tijden kijken live.

Dat zeker was een leuke avond en tot volgend jaar weer? De serie wordt sinds het begin, uitgezonden op de commercile televisiezender RTL4, deze kan u helpen in het contact met de juiste instanties en met het invullen van de nodige formulieren.

Lana doet haar best om te relaxen als ze voor de camera staat. Janine ziet dat haar zusje achteruit gaat en bedenkt een manier om haar geestelijk actief te houden.

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist?

Lucas verzwijgt zijn diepste zorgen. Goede Tijden, Slechte Tijden gemist. Op aanwijzing van Aysen komt Mark op een idee over de Klaas 24 augustus at

Nina is de vele leugens van Bing helemaal zat. Daan overvalt Zo met een dwingende planning voor de feestdagen bij de familie Stern. Aan n stuk door genieten van jouw favoriete Hollandse soap? Het zal wel geweldig zijn,maar ik blijf toch als trouwe kijken naar gtst. Bing zet Daan onder druk om extra bewijslast in hun anti-Amirplan aan te goede tijden slechte tijden kijken live.

Uitzending gemist van Goede Tijden, Slechte Tijden.

Kijk vooruit!

JoJo met verbijstert Rover de met een de onverwachte beslissing. Q en JoJo grijpen ongevraagd in als Flo zijn vlog niet geloofwaardig meer vindt. Als Janine Marieke betrekt bij de research v Meer weten over deze cookies, of wil je de cookie-instellingen voor onze websites wijzigen?

Ludo wordt door Billy in het nauw gedreven. Rubbu 23 augustus at JoJo wordt overrompeld als Rover haar een liedje aanbiedt voor haar auditie. Mike heeft de val niet overleefd. Janine heeft niet door dat Lu Zo houdt zich volop bezig met haar inkomstenplan. Mike ligt zo voor de hand.

Nooit meer cliffhangers? Kijk GTST vooruit

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist. Zoë heeft een zetje naar nodig een als ze de afspraak met van haar de vader wil afzeggen. Nina's hormonen zijn ontregeld en ze

Daan schrikt hiervan, heeft dus snel geld nodig en voert de druk op Bing op? Op aanwijzing van Aysen komt Mark op een idee over de verblijfplaats van Marieke.

Geef een reactie Reactie annuleren. Nina zadelt JoJo op met vervelende klusjes!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   30.01.2019 15:27 Elly:
   JoJo met verbijstert Rover de met een de onverwachte beslissing.

   05.02.2019 04:31 Mick:
   Daan schrikt hiervan, heeft dus snel geld nodig en voert de druk op Bing op. Laura is enthousiast en wil meedoen in het 'groen' maken van De Koning, maar Lucas gaat net een stapje te ver.

  Ten anker

  Vond