• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Egr klep afsluiten diesel

Gegevens
Gemaakt door: 20.01.2019
Auteur: Ewa
Bekeken: 589

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het kan zijn dat de error weggaat als je de EGR sofwarematig dicht zet. Hierdoor worden de doorgangen met name in het inlaattraject steeds kleiner.

Thuis Verwijderingen EGR verwijderen.

Kijken later wel wat de gevolgen waren. Ben wel benieuwd wat anderen zeggen. Nu heeft mijn auto voelbaar meer power want betere motorloop en is hij zuiniger. Alles Coupe's Klassiekers Supercars.

Het zit in haar DNA. Een polo zonder egr problemen bestaat dat? Die dingen sneuvelen echt in pakjes..

Correct me if I'm wrong. Waarom de uitstoot van CO2 stijgt in Duitsland. NOx is 28 x schadelijker als CO2 als broeikasgas. Als ze ook op NOx en fijnstof zouden controleren met dezelfde boetes, dan zouden we egr klep afsluiten diesel niet meer al die TDI sjonnies hebben die alleen aan zichzelf denken.

En dat is er niet.

Dan nog wat oplosser gebruiken om het aan de binnenkant nog wat schoner te maken. Het is niet alleen de klep maar ook het aluminium huis wat er vervangen wordt.

Bericht door mechanic » di jun 05, 4: Met het terugvoeren van een deel van de uitlaatgassen, welke zuurstofarm zijn, wordt de verbrandingstemperatuur gereduceerd waardoor de NOx uitstoot afneemt. Zuiniger betekent hooguit minder vluchtig pokon in de lucht komt in de vorm van CO2. De klep werkte niet goed waardoor de auto soms hikte tijdens het rijden.

 • Het afsluiten van de klep levert absoluut geen probleem op bij de APK. Lage druk EGR wordt overigens nog niet veel gebruikt.
 • Hoe warm wordt een uitlaat? Dit is afhankelijk van onder meer de belasting en het toerental van de motor.

Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten. Het probleem is dat ze hier niet goed op controleren. CO2 adem je zelf uit en binnen ook weer in en planten zetten het weer om in zuurstof. Hierdoor gaat de uitstoot van NOx omhoog, onjuiste stroming geregistreerd! P - Secundair luchtinblaassysteem, egr klep afsluiten diesel, maar heb je geen last meer van vermogensverlies of mogelijk vervuilde motoronderdelen en de bijbehorende storingen.

Geef een reactie:

It is an offence under the Road vehicles Construction and Use Regulations Regulation 61a 3 1 to use a vehicle which has been modified in such a way that it no longer complies with the air pollutant emissions standards it was designed to meet. Een beetje vroeg om mensen de maat te nemen die er anders over denken en ervaringen hebben die bewijzen dat zonder de EGR klep hun voertuig zuiniger is.

Nadat ik deze meegedeeld had werd mij een voorstel gedaan De EGR klep is in werking bij deellast bijvoorbeeld cruise control op de snelweg.

Daarbij kan de auto ook in noodloop gaan waarbij slechts een beperkt motorvermogen beschikbaar is. De verbranding in de motor wordt door de toepassing van de EGR minder volledig o. Mogelijke foutcodes die kunnen egr klep afsluiten diesel bij een defecte EGR-klep: Een Diesel zonder turbo, maar ik heb jou nog niet gehoord over het verbieden van benzine tanken. Benzeendampen zijn mogelijk kankerverwekkend, het toepassen van een compressor om de verbranding koeler te laten verlopen en Ad blue inspuiting.

Werking van de EGR Klep?

De gevormde NOx wordt mede verantwoordelijk gehouden voor de zure regen. Uiteindelijk merkte ik weinig verschil. We schieten er niks mee op.

Een beetje vroeg om mensen de maat te nemen die er anders over denken en ervaringen hebben die bewijzen dat zonder de EGR klep hun voertuig zuiniger is. Destemeer zaak om de technologie van de verbrandingsmotor zo efficint en zo goed mogelijk te ontwikkelen.

Anders noemt men het egr klep afsluiten diesel. Zo vreselijk veel kracht zit er dan in die blokken, egr klep afsluiten diesel. Omdat de klep niet afsluit is het inlaattraject niet meer afgesloten volgens de berekenigen van de fabrikant en zal het dus ook niet zijn werk doen zoals het bedoeld is. En wat een schip niet uitstoot, hoeft een ander net zo goed niet in te ademen.

Door AB weet ik nu waarom af en toe de zaak wat inkakt. Ook treedt meer vervuiling op van het inlaattraject. Lage druk EGR wordt overigens nog niet veel gebruikt.

Wat is de EGR Klep?

Gemiddeld liggen deze tussen de en  euro. Dat soort instellingen zit de dealer als het goed is niet aan bij een gewone beurt. Het uitlaatgas dat via EGR de verbrandingskamer wordt binnengeleid is vaak gekoeld en bovendien zuurstofarm.

Naast egr klep afsluiten diesel en het verwijderen van het roetfilter fysiek en softwarematig bieden wij een gegarandeerd storingsvrije oplossingen voor het EGR-klep probleem bij de 1. Er zijn genoeg twijfels over hoe goed het nou echt is op de lange termijn, want als je inlaat er zo uitziet helpt dat ook niet echt met emissies…. Bij heel hoge gastemperaturen 1.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.01.2019 12:05 Mary:
   U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Afdoppen, inlaat reinigen, en chippen die handel!

   29.01.2019 06:56 Sinéad:
   Het aanjagen van de turbo gaat soepel, zodat een turbogat bijna niet te merken is.

   08.02.2019 04:08 Hendericus:
   Uiteindelijk merkte ik weinig verschil.

  Ten anker

  Vond