• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Afvallers voice of holland

Gegevens
Gemaakt door: 20.01.2019
Auteur: Adnane
Bekeken: 849

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

In de 'nieuwe' live show werd vanavond voor het eerst rapportcijfers aan de kandidaten gegeven, die vervolgens in de safe zone of danger zone terecht kwamen.

Coaches Waylon en Anouk trappen af.

Als coach leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale. Het is tijd voor de laatste battles van dit seizoen. Met nog zes talenten in de race komt de finale angstvallig dichtbij. DWDD University haalde iets minder dan een miljoen kijkers 1 jaar, 1 maand geleden Media The Voice of Holland begint seizoen met ruim twee miljoen kijkers Ruim twee miljoen kijkers stemden vrijdagavond af op de eerste aflevering van het achtste seizoen van The Voice of Holland.

De strijd gaat verder op een nieuwe locatie:

Laat los om te beginnen met uploaden. Vrijdag 30 november Daar kon ze geen nee tegen zeggen? De negen overgebleven talenten strijden voor slechts zes plekken in de halve finale.

De strijd gaat verder op een nieuwe locatie: De presentatie is in handen van Martijn Krabb.

Floortje maakt het zichzelf niet makkelijk met ambassa­deurs

Coaches Waylon en Anouk trappe Welke talenten weten hun coach te overtuigen en een plek in 'The Knockouts' te bemachtigen? De teamgrenzen vervallen vanaf nu, want de halve finale bestaat uit viermaal een tweestrijd tussen kandidaten uit verschillende teams; crossbattles dus. Wie gaan er door naar de volgende liveshow? Rockband The Script is gastartiest tijdens de eerste show.

Coaches Waylon en Anouk trappe Afvallers voice of holland zingen de zes talenten om de beurten een nummer en moet daarna Van Team Ali B zijn dat:. Neem dan contact op met onze klantenservice Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen, afvallers voice of holland.

Coach Sanne zingt samen met haar mannen het nummer 'Always On Soms moeten ze afscheid nemen van talenten waar zij eigenlijk helemaal geen afstand van willen doen. De zeven overgebleven talenten zetten alles op alles om zowel het publiek als de coaches te overtuigen van hun gouden keeltjes.

Deze week staan Waylon en Sanne voor de loodzware taak maar liefst vier van hun teamleden naar huis te sturen.

Johan Derksen: Minister is welkom voor gesprek over ho­mo-uitspraken

Wie gaan er door naar de volgende liveshow? Het spel der coaches wordt in het nieuwe seizeon van 'The voice of Holland' op het scherpst van de snede gespeeld. Dat is te veel en dus is het tijd voor 'The Knoc

Na de keiharde 'Knockouts' maken de laatste twaalf talenten van 'The voice of Holland zich op voor de liveshows. Meer informatie vind je in ons privacy statement. De ring afvallers voice of holland schoongeveegd na de keiharde battles. In de derde liveshow strijden de zes overgebleven talenten voor de felbegeerde vier plekken in de finale.

Ruim een miljoen mensen keken verontwaardigd toe hoe het huis met achterstallig onderhoud van Tiny en haar man Rindert onder handen werd genomen.

Net binnen

Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden. De hoogste score kwam van Waylon, de coach van de communicatiestudente. Hoedje Af Voor Lauren. Welke talenten bemachtigen een plek in de volgende ronde en voor Eén ding is zeker:

 • Veertig kandidaten maken zich samen met hun coach op voor de volgende ronde, die in de ring wordt uitgevoch
 • Net binnen Meest gelezen.
 • Het belooft een muzikaal spektakel te worden.
 • Of log in met je e-mailadres.

Spullen voor in huis kopen soultalent geldt al sinds zijn audities als The Voice-favoriet. Het aantal talenten wordt gehalveerd en de coach gaat in deze fase bepalen wie hij of zij mee neemt naar de liveshows.

Vanaf vandaag gaan de vijftig overgebleven talenten per team ond Tijdens deze laatste krachtmeting bepalen de coaches met welke toptalenten zij op vrijdag 13 januari de livearena be Coaches Waylon en Anouk trappen af. Ruim een miljoen mensen keken verontwaardigd toe hoe het huis met achterstallig onderhoud van Tiny en haar man Rindert onder handen werd genomen. Log hier in Voeg tekst toe aan je afvallers voice of holland.

Dit vinden wij jammer, want NU. De derde battle-ronde is veruit het best bekeken tv-programma van de vrijdagavond, afvallers voice of holland.

Schakel Javascript in om een reactie te plaatsen of de reacties te lezen. En dat betekent dat niet alleen de coaches, maar ook het publiek Liveshow 6 - Finale. De teamgrenzen vervallen vanaf nu, want de halve finale bestaat uit viermaal een tweestrijd tussen kandidaten uit verschillende teams; crossbattles dus.

De coaches hebben hun talenten de afgelopen weken klaargestoomd! Als coach leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale, afvallers voice of holland. De zeven overgebleven talenten zetten alles op alles om zowel het publiek als de coaches te overtuigen van hun gouden keeltjes. The Voice Of Holland.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.01.2019 13:51 Giulia:
   De coaches scouten blind de talenten en leiden de kandidaten op voor de weg naar de finale. Het belooft een pittige strijd te worden, waa

  Ten anker

  Vond