• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

My little pony uitnodiging

Gegevens
Gemaakt door: 19.01.2019
Auteur: Gydo
Bekeken: 193

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De zakjes kunnen gevuld worden met snoep en zullen perfect zijn om uit te delen op een My Little Pony themafeest! De servetten zijn van papier gemaakt en zijn ongeveer 33 x 33 cm groot uitgevouwen.

Het is ongeveer 35 cm lang en beschikt over een elatiek, zodat het gemakkelijk in het haar te dragen is.

Deze set bestaat uit 8 plastic zakjes met officiële My Little Pony licentie. My Little Pony bedelarmband voor meisjes. Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste. De verschillende paarden zijn op de witte en paarse ballon afgebeeld.

De zakjes kunnen gevuld worden met snoep en zullen perfect zijn om uit te delen op een My Little Pony themafeest! Legging en schoenen niet inbegrepen. My Little Pony Uitnodigingen, 8st.

De haarextentie is gemaakt van synthetische haren in de kleure roze en heeft een gedeelte van vilt die een boeket ballonnen voorstelt. Deze uitnodigingen zijn perfect voo Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

De servetten zijn bedrukt met de beroemde personages van de tekenfilm. Plastic My Little Pony tafelkleed, my little pony uitnodiging. Ook ideaal voor themafeesten of carnaval.

Plastic My Little Pony uitdeelzakjes. De verschillende paarden zijn op de witte en paarse ballon afgebeeld. Legging en schoenen niet inbegrepen. Eenmaal opgeblazen met helium of gewone lucht meet de ballon 43 cm in doorsnee. Deze ballon is perfect voor een echte My Little My Little Pony Bekers, 8st. Kartonnen My Little Pony uitnodigingen 8 stuks.

De bekertjes hebben een inhoud van ml. Het is gemaakt van aluminium en heeft de vorm van een hart. De spiraaldecoratie zullen ideaal zijn voor een My Little Pony themafeest. Perfect voor een kinderfeest. Deze heeft een my little pony uitnodiging lengte van ongeveer 1.

Meer weten over?

Deze folie ballon is een product van My Little Pony. De verschillende paarden zijn op de witte en paarse ballon afgebeeld. Plastic My Little Pony tafelkleed. Deze uitnodigingen zijn perfect voo

De bovenkant is wit met een opdruk van Celestia. Ook als je producten wilt kopen my little pony uitnodiging een snelle levertijd en een goedkope prijs.

My Little Pony helium ballon! Deze heeft een totale lengte van ongeveer 1. My Little Pony T-shirt voor meisjes.

Productbeschrijving

Perfect voor een kinderfeest op het thema van My Little Pony. Deze set bestaat uit 8 officiële My Little Pony wegwerpbordjes. Deze set bestaat uit 24 speeltjes met officiële My Little Pony licentie, te weten: Perfect voor een kinderfeest of een verjaardagsfeest!

Het sleutelhangertje heeft een plastic clip en is ca. De uitnodigingen zijn van karton gemaakt en ongeveer 20 x 7. Deze set bevat 8 plastic rietjes van My little Pony. Perfect voor my little pony uitnodiging kinderfeest op het thema van My Little Pony. Kartonnen My Little Pony uitnodigingen 8 stuks. Een goudkleurige riem is te v Het is ongeveer 23 x 23 cm groot.

Gerelateerde producten

Deze set bevat 8 plastic rietjes van My little Pony. My Little Pony Uitnodigingen, 8st. Heb je al een account?

Deze folie ballon is een product van My Little Pony. De decoraties zijn roze, blauw en paars en zijn ongeveer 60 cm lang. De prinsessenjurk heeft dunne schouderbandjes met turkooisblauw tule?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0