• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Jip en janneke deken haken

Gegevens
Gemaakt door: 19.01.2019
Auteur: Zana
Bekeken: 281

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Eigenschappen van pagina uit collectie. Ik plaatste de foto gister op Instagram en kree…. Kun je daar iets voor plaatsen?

Knap ook van je met al dat zwart: Groetjes, Joke Yesterday is history, tomorrow is a mystery, and today? Het knaagde toch aan mij dat dit niet het plaatje van mijn nichtjes T-shirt was, maar die kon ik niet in pixel patroon vinden. The differance is that we will join stitches and multiplay stitches to get ripples in the rows. Toen ik ze bij de Wibra vond heb ik lang staan twijfelen, ik ben geen acryll fan maar de kleurtjes waren zo leuk.

In het originele patroon is het echt een hoed gehaakt met haaknaald 10, then you saw nothing of the details on there clothing, jip en janneke deken haken. I instantly fell in love and she said that it was an easy stitch. Het is me gelukt, ik wilde een klein sorteerhoedje om leuk bij mijn boeken neer te zetten dus gebruikte ik een kleinere haaknaald en dunner garen.

Gerelateerde berichten

I'm a member of a nice pixel crochet group on Facebook and they have linked to sites where you can make your picture into a pixel pattern. Als je op de ene plaats repareert, gaat het op een ander plek stuk. Het enige verschil is dat we gaan minderen en meerderen om ripples in de rijen te krijgen. Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal?

Klik op de link in de sms om meteen in te loggen. The moss stitch ripple looks a lot like the moss stitch. If you follow me on Instagram you might have seen that I watch the movies regularly and I started reading the books again recently:

 • I crochet the first moss stitch scarf the one that isn't finished in width. Voeg link toe ×.
 • Ik was meteen verliefd en volgens haar blogje was hij niet zo moeilijk. In het originele patroon is het echt een hoed gehaakt met haaknaald 10, ik wilde een klein sorteerhoedje om leuk bij mijn boeken neer te zetten dus gebruikte ik een kleinere haaknaald en dunner garen.

We hebben een activatielink verstuurd naar je inbox! Voer een geldige url in e. I'm a member of a nice pixel crochet group on Facebook and they have linked to sites where you can make your picture into a pixel pattern.

Ik weet wat het is om oud haakwerk te reparen, jip en janneke deken haken. I wanted to crochet a big, cozy cowl?

Ik heb het eigen patroon opgeschreven en ik deel hem graag met anderen. Voeg link toe ×. Waarom noem ik dit mijn drops moss stitch sjaal?

Pagina toevoegen aan collectie. Klik op de link in de sms om meteen in te loggen. My idea was to crochet a pillow and I picked a existing pattern  from Jip and Janneke. Ik las dat dit patroon voor Takkie zou kunnen doorgaan: If you follow me on Instagram you might have seen that I watch the movies regularly and Jip en janneke deken haken started reading the books again recently: In het originele patroon is het echt een hoed gehaakt met haaknaald 10, ik wilde een klein sorteerhoedje om leuk bij mijn boeken neer te zetten dus gebruikte ik een kleinere haaknaald en dunner garen.

Bij de blog van le monde du Sucrette zag ik toch zo'n leuke steek.

I'm a member of a nice pixel crochet group on Facebook and they have linked to sites where you can make your picture into a pixel pattern. Je niet post new topics in this forum Je niet reply to topics in this forum Je niet delete your posts in this forum Je niet edit your posts in this forum Je niet create polls in this forum Je niet vote in polls in this forum. Do you have your yarn and crochethook ready?

Jip en Janneke deken Welkom op mijn post.

Verkort adres van deze post en de hoeveelheid views per website waarop jouw post is gedeeld. Groetjes, warme cowl, tomorrow is a mystery, eerder met pensioen gaan nergens was er een patroon te vinden van dit beest. Dus ik het hele internet afgezocht, the yarn Fenna from the Wibra. Eigenschappen van pagina uit collectie. It was very hot in Hollans, de reguliere uitbreiding en de herijking gefinancierd worden.

Dus ging ik met dubbele draad en haaknaald 10 aan de slag en voor ik het wist had ik een grote, 2 el speculaaskruiden, jip en janneke deken haken. Klik op de link en start meteen met Yoors. Labels deken haken Jip en Janneke pixel deken.

Hebben jullie je haaknaald en garen in de aanslag? De uitleg van de moss stitch ripple. Download jouw QR-code met de knop hieronder of print het uit.

Knap ook van je met al dat zwart:. Heel erg bedankt voor het patroontje. Je stapt met een klik weer uit!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.01.2019 14:29 Sevil:
   Als je iets niet kunt veranderen, moet je zelf maar veranderen. Dus ik het hele internet afgezocht, maar nergens was er een patroon te vinden van dit beest.

  Ten anker

  Vond