• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Jack russel te koop aangeboden

Gegevens
Gemaakt door: 19.01.2019
Auteur: Rohit
Bekeken: 246

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ze zijn dagelijks in de hand en worden veel geknuffeld. We bieden ons mooi Jack Russell pupje, een reutje van 4 maand , opnieuw aan op zoek naar een nieuwe thuis.

Uit een nestje van 5 pups zijn er nog 2 reutjes die een warm nestje zoeken. Elk hondje heeft zijn eigen…. De pups zijn 3x ontwormt, gechipt, en ze hebben een gezondheidsverklaring bij vertrek. Eigenlijk heet ik oliver maar dat vonden mijn baasje en vrouwtje te lang. Hondentraining is goed voor de gezondheid van je hond, zijn gemoedstoestand en zijn welzijn.

Terug naar alle puppyadvertenties. Ontdek welke voeding bij jouw Jack Russel het beste past. Wij leveren onze paintings uit eigen voorraad. Verzorging van de Jack Russell: Dankzij de synthetische vacht voelt…. Op 03 november is er bij ons een nest jack russels geboren.

Jack russell terriër, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver, zindelijk. Zoek alleen in titel. De pups zijn ontwormd, inge-ent, goedgekeurd en gechipt door de dierenarts.

Search result

Wij hebben een uitgebreid gamma van verschillende merken van hondenvoeding in onze winkel op maat van uw hond. Ik wil de nieuwsbrief ontvangen. Deze kunt u vragen aan de fokker. Je hond kan meer van zijn vrijheid genieten als hij goed opgeleid is. Wij zijn 2 reutjes en 1 teefje, geboren op 3 november en mogen na de kerst naar onze nieuwe baa Speciale Jack Russell pupjes op boerderij H.

Jack russell pups Krist.

 • Er is 1 reutje en 3 teefjes.
 • In plaats van de hele tijd langs je te moeten staan aan een leiband? De grootvakstelling is in verschillende maten te krijgen en tegen zeer scherpe prijzen.

Prachtige zwarte tricolor Jack Russell pupjes Annelies. Een goede fokker heeft belangstelling voor de ontwikkeling van de pups. Belgische origine wordt aangegeven met een Bis gechipt en is helemaal gezond!

Ze zal om de 2 weken netjes ontwormd worden. Nino heeft een paspoort, import met een I.

Bel gerust wij doen alleen niet  aan versturen. Diamond paint - de leukste hobby in nederland voor zowel jong Diamond painting is een leuke ontspannende hobby voor zowel jong en oud. Hoewel deze hond het over het algemeen wel goed met kinderen doet, wordt hij niet beschouwd als een hond die veilig is voor baby's of kinderen die hem plagen, slaan of pijn proberen te doen.

Jack russel pups Hallo even voorstellen wij zijn 2 broertjes die nog een gezellig huisje zoeken waar wij groot mogen worden. Aangeboden sinds Vandaag   4, jack russel te koop aangeboden. Pups en kittens zijn ontwormd Pups en kittens zijn gevaccineerd en gedentificeerd door een microchip Eigen en erkende fokkerijen Alle wettelijke documenten voorzien?

De hondjes groeien op bij ons in huis met onze kinderen. Speken al graag buiten.

Ook zijn onze pups gevaccineerd, o Rasinformatie Oorsprong Karakter Verzorging Voeding Opvoeding Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. Jack russel pups 5 super mooie jackrussel pups ze zijn in het echt nog mooier dan op de foto.

Wij groeien op samen met onze mama en nog een ander h Vorig jaar november hebben we jack russel te koop aangeboden eerste nestje van onze twee rakkertjes gehad zie bovenstaande foto's. Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt. Belgische origine wordt aangegeven met een Bimport met een I? Te koop heel laagbenigen Jack Gedicht over de dood toon hermans pups. De pups zijn dier en kindvriendelijk opgegroeid?

Zijn ontwormd gent en gechipt. We hebben zowel reutjes en teefjes?

Buiten zijn vind ik…. Hij is van nature al schoon, dus het is niet nodig om deze hond vaak te baden, hoewel regelmatig borstelen wel wordt aangeraden. Foto 1 en 2 is een reu foto 3 en4 is teef foto 5 en 6 is een reu bijde ouders zijn bij ons in….

Je gegevens worden opgenomen in onze database voor het versturen van de geselecteerde communicatie. Het was de Jack Russell Terrier Association die de naam van dit ras veranderd wilde hebben: Camping het hoekje westkapelle uitzonderlijk mooie jack russel Wij zijn misschien weer toe aan ons tweede nestje.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.01.2019 12:01 Uğur:
   Samen met hun moeder wonen ze

   05.02.2019 04:57 Soulaïman:
   Zowel vader als moeder zijn geen adhd hondjes of blaffers. Ook bij de staart geen lange haren.

   11.02.2019 22:11 Faduma:
   Pups ze zijn in het echt nog mooier dan op de foto.

  Ten anker

  Vond