• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hartje met geld vouwen

Gegevens
Gemaakt door: 19.01.2019
Auteur: Shady
Bekeken: 743

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je kunt het hart tevens versieren wanneer het klaar is. Tijdens het trekken zouden de andere twee vouwen zich ook om moeten vouwen.

Ik heb net ook het briefje van 5 gevouwen, ziet er erg leuk uit! Anoniem 27 oktober om Ik vindt ze zelf ook nog steeds schattig om te maken en geven. Het papier zou nu twee diagonale vouwen moeten hebben. Anoniem 20 juli om Ik heb ze boven op een doos merci geplakt! Hoi Sanne, Leuk dat je reageert!!

Anoniem 20 juli om Tips Bekijk de afbeeldingen aandachtig voordat je gaat vouwen om te voorkomen dat je onnodige vouwen in het papier maakt. Vond je dit een nuttig artikel. Als je graag een groter hart wilt maken, gebruik dan een groter vel papier.

Hartje met geld vouwen kunt het hart tevens versieren wanneer het klaar is.

Susan van der Zwaag - Sondeyker 8 juni om Je kunt tevens een vierkant vel origamipapier van 15 bij 15 centimeter gebruiken.
 • Je zou nu een origamihart moeten hebben. Trek de twee zijden naar binnen zodat ze elkaar aanraken.
 • Anoniem 20 december om

Follow Marly Design

Een leuke tip voor anderen die hier doorheen lezen. Leg her vierkant in spekvorm voor je en vouw de bovenste punt naar de middenlijn.

Mijn broer gaat woensdag trouwen , briefje van 50 werkt perfect! Een piramidevorm vouwen Een ruitvorm vouwen Het hart afmaken Origami is de plezierige kunst van het vouwen van papier.

De hartjes blijven schattig en zijn inderdaad niet moeilijk te maken.

 • Je kunt zo ook meer oefenen. Ik ga het morgen in een heliumballon stoppen voor een 12,5 huwelijksfeest van vrienden van mij.
 • Bedankt voor je reactie.

Het geld hartje wordt goed bekeken en zo te lezen ook vaak gemaakt. Maak scherpe vouwen door je nagel over alle vouwen te halen. Anoniem 22 mei om Anoniem 20 december om Trek de twee zijden naar binnen zodat ze elkaar aanraken, hartje met geld vouwen.

Had eerst ergens anders een andere manier gevonden, vooral als origami nieuw voor je is, en wilde totaal niet lukken. Wellicht moet je meerdere pogingen doen om de piramidevorm te krijgen, dat werd heel mooi opgelost: er wordt gevraagd hoe pittig je het wil hebben.

Dat zet weer aan tot nieuwe ideeen. Zoals je zelf schrijft Pak de linkerzijde van het papier, en vouw alles wat geen deel uitmaakt van de ruitvorm die je bij de vorige stap hebt gemaakt naar het midden toe. Bedankt voor de tip!

Een piramidevorm vouwen Een ruitvorm vouwen Het hart afmaken. Leg het papier met de witte kant hartje met geld vouwen boven! Ik ga het morgen in een heliumballon stoppen voor een 12,5 huwelijksfeest van vrienden van mij?

Origami In andere talen: Ik vindt ze zelf ook nog steeds schattig om te maken en geven.

Probeer het uit!

Vouw de grote flap naar beneden. Als je dit 4 x doet dus 4 hartjes maakt en je legt ze in het rond tegen elkaar heb je ook nog eens een klavertje 4 van hartjes. Draai je geld om en vouw de bovenste puntjes en puntjes aan de zijkant om.

Het papier zou nu twee diagonale vouwen moeten hebben. Anoniem 11 januari om Je kunt tevens een vierkant vel origamipapier van 15 bij 15 centimeter gebruiken. DyDy 2 juni om Dankjewel voor het delen van deze tutorial. Als origami nieuw voor je is, dan kan dit een moeilijk project zijn en kan het zijn dat het bij de eerste poging niet lukt.

Anoniem 10 augustus omhartje met geld vouwen.

De printversie van Zwaan 1 is er!

Pak de linkerzijde van het papier, en vouw alles wat geen deel uitmaakt van de ruitvorm die je bij de vorige stap hebt gemaakt naar het midden toe. Nu nog 9 andere, cadeautje voor een bruiloft: Ik heb, na even geoefend te hebben met 1 briefje van 20, het uiteindelijk gedaan met drie briefjes van 50 aan elkaar geplakt met plakband. Maak scherpe vouwen door je nagel over alle vouwen te halen.

Vouw ze zo om dat wat eerst de onderrand was nu op de verticale lijn ligt die door het midden loopt. Vouw het papier nu niet open. Stop de hoeken weer onder het papier.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.01.2019 14:49 Bink:
   Anoniem 22 mei om

   30.01.2019 08:50 Rosina:
   Het geld hartje wordt goed bekeken en zo te lezen ook vaak gemaakt. Vouw de bovenste flap naar beneden.

   01.02.2019 03:27 Nima:
   Je kunt het hart tevens versieren wanneer het klaar is.

  Ten anker

  Vond