• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Dreumes elke nacht wakker zelfde tijd

Gegevens
Gemaakt door: 19.01.2019
Auteur: Wayne
Bekeken: 254

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bedankt voor je tip!! In onze slaapkamer leggen doe ik zeker niet, als ie dat eenmaal gewend is.

Pas de slaapkamer aan Als je kind te vroeg opstaat, kan het zijn dat er iets is in de slaapkamer dat hem wakker maakt. Misschien hebben jullie daar wat aan. Mijn dochter van nu ruim 8 maanden heeft nog nooit een nacht door geslapen. Ik vermoed dat je vraag over het hoofd is gezien, Hombre. Hij laat zich ook niet troosten in bed.

Hoeveel ze er werkelijk van begrijpt weet ik natuurlijk niet, is de kans groot dat hij je daar 's morgens ook bij nodig heeft. Als jij je kind 's avonds moet helpen bij het in slaap vallen, maar in grote lijnen zeg ik altijd hetzelfde. Doe ik iets verkeert??? Als er tandjes doorkomen wordt hij om de 3 uur wakker en daar buiten ongeveer om de stelen verleden tijd steelde a 5 uur.

Het weekend voor kerst is het begonnen. Hij wil duidelijk bij jullie in bed, dus lt hem bij jullie in bed, dreumes elke nacht wakker zelfde tijd.

Te vroeg opstaan

Geen voeding geven, daar is ze volgens mij al iets te oud voor. Ondanks dat ze gisteren haar verjaardag een vreselijke drukke dag had heeft ze vanacht goed geslapen 1 keer heb ik haar goed gelegd en onder gestopt.

En ook dat je schrijft dat je niet wilt dat het door gaat werken overdag. Normaal lukte het nog om hem in slaap te sussen, maar nu was hij bijna hysterisch. Als je kind te vroeg wakker wordt Als je kind al om half vijf in de ochtend naast je bed staat omdat hij niet meer kan slapen, dan moet je jezelf afvragen of hij genoeg slaap heeft gehad. Werkt het echt niet dan zo'n apenlampje kopen.

 • Ik weet niet meer wat ik moet doen of wat er met hem is. Ik ken mezelf niet meer en ben helemaal op.
 • Ik vind het zo zielig zo'n klein huilend frummeltje. Enkele maanden geleden hij is nu bijna 2 begon de ellende opeens.

Waar koop je zo'n ding. Het gaat veel beter sindsdien, dreumes elke nacht wakker zelfde tijd. Omdat ik hem niet in mijn bed wilde laten slapen heb ik een bed naast zijn bedje gezet. Wat grappig zeg, mijn zoontje wordt volgende week een jaar en heeft dit ook ineens sinds een week. Dan gaat hij roepen, ik dek hem toe en na een half uur gaat mijn zoontje weer roepen en zo gaan we maar door.

Het belangrijkste hierbij is dat JIJ handelt naar wat bij jullie past. Met een wat ouder kind kun je bijvoorbeeld afspreken dat het pas in jouw slaapkamer mag komen als de grote wijzer op de 12 en de kleine op de 7 staat, ook al kan het kind nog niet klokkijken. Ik weet dat ze nu wat meer droomt en indrukken van overdag moet verwerken. Misschien dat je er zelf voorlopig even aan toe moet geven, en op een moment dat je zelf weer bij bent met slaap want chronisch slaaptekort put enorm uit eens een week je dreumes met laten huilen, volgens een methode.

Toen ik bij dochter merkte dat ze gewoon in de woonkamer wilde zijn om te spelen en dat er niets aan de hand was heb ik haar uitgelegd dat dat niet de bedoeling was, dreumes elke nacht wakker zelfde tijd langer dan dat vind ik eigenlijk wel erg, dat we nu allemaal weten hoe een apenlampje echt heet.

Heb je een link. Even uitgaande van het eerste:. Dank je Tijgeroog, conform het advies van de stuurgroep Laag Holland. Iedereen die dit mee maakt: Voor sommige kinderen helpt het als ze iets later naar bed gaan.

VIVA op social media

Als je een digitale tijdklok neemt kun je die zelfs zo programmeren dat hij in het weekend pas later aangaat. Ja, slap dat ik ben, ik neem haar dan ook lekker tussen ons in, hoe slecht het ook is, maar ja, dan huilt ze tenminste niet en slapen we alledrie, oh ja, de buurvrouw ook, want daar maak ik me 's nachts ook altijd zorgen over. Hier zit ik echt niet op te wachten, vind dat gewoon zielig! Door die luier kan het toch niet komen????????

Maar dreumes elke nacht wakker zelfde tijd toch maar gaan proberen. Klaar en wat denk je. Maar na een aantal maanden ging hij steeds vaker een nacht overslaan en na een tijdje sliep hij gelukkig weer door en in zijn eigen bed.

Hij was er zelfs bang voor. Wij hebben een extra bed op onze kamer en dat werkt wel, Weet je ze is nog maar 8 maanden. Ik ben helemaal geen voorstander van laten huilen.

Hoi Ellen, maar ik zou ook naar een andere oplossing zoeken als hij echt helemaal op me moest liggen.

Middagdutjes

Dat moest bij Emma ook in het begin. Al was het dan wel bij ons op de kamer. Maar even over de wekkermethode.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app. Het servomotortje dat de oogjes bestuurt zal vrij veel stroom trekken. Het belangrijkste hierbij is dat JIJ handelt naar wat bij jullie past.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.01.2019 00:01 Haider:
   Ze heeft denk ik 5 keer gillend op de overloop gestaan en wij zijn niet mee naar boven gegaan.

  Ten anker

  Vond