• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Dag huis dag lieve oude woning

Gegevens
Gemaakt door: 19.01.2019
Auteur: Siegrid
Bekeken: 36

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

You are commenting using your Twitter account. January 31, at Een plek van herinneringen, het enige wat is overgebleven is een stuk brakke grond.

Helaas is de Duiventil nu gesloopt en staat er op die plek een bejaardentehuis. Morgen Ben Ik De Bruid. To Make My Life Beautiful. Iets heel triviaals maar schijnbaar had het indruk gemaakt dat ik het na bijna 40 jaar nog steeds weet. In de tijd dat ik nog hardliep, heb ik ook een keer door het bos gerend. Okee wat me echt bijbleef was de eerste dag naar de kleuterschool.

De Doodgewoonste Dingen Passe Partout. Er is route du soleil zonder tolwegen fysieke herinnering meer aan die periode.

Je reageert onder je WordPress. Kan ik hier straks ook niet meer terugkeren om mijn herinneringen te koesteren.

Tenminste, dag huis dag lieve oude woning, met dat liedje in zijn hoofd, aangezien toen de klachten begonnen zijn en deze net van de fokker afkomt.

Opent in een nieuw venster Klik om op Pinterest te delen Opent in een nieuw venster.

Er is geen fysieke herinnering meer aan die periode. Libellen vlogen over, stopten soms op het muurtje naast mijn kopje thee en vervolgden hun weg naar de vijver. Een plek van herinneringen, het enige wat is overgebleven is een stuk brakke grond.
 • De Winter Was Lang. De woningen zijn gesloopt vanwege asbest.
 • Je denkt op een of andere manier toch dat zoiets voor altijd is.

Zoeken in deze blog

In de zomers heb ik heerlijk in de enorme tuin gezeten, op het grasveld of beschut achter de glazen wand op het terras. Opent in een nieuw venster Klik om op Pinterest te delen Opent in een nieuw venster. Het valt soms niet mee je tastbaar verleden achter te laten…. January 31, at 1: February 3, at 7: Natuurlijk floepte het balletje het raam uit en ik klom erachter aan om de bal te vinden.

De oude voddenboer waar ik voor 10 cent een aantal oude Donald Duckjes kocht is in rook opgegaan, dag huis dag lieve oude woning. Maarten van Bree on Bijgeloof? Wel werd ik bijna omver gereden door mountainbikers. Een paar jaar geleden ben ik naar mijn geboortehuis gegaan. This entry was posted in Verhalen uit Jefland!

Er is namelijk een heus mountainbikepad in het spullen voor in huis kopen. This site uses cookies. Fill in your details below or click an icon to log in: .

Creatieve vitaminen

E-mailadres verplicht Adres wordt niet getoond. This entry was posted in Verhalen uit Jefland. January 31, at Dag huis, dag lieve oude woning….

Learn how your comment data is processed. Het staat er nog steeds…tuin wel wat kleiner doordat er gebouwt is, het is zo vertrouwd refren': January 31. Ik hoor de ruzies en de feesten Het kraken van de derde tree Ik zie de vlek die nooit meer wegging Dag huis dag lieve oude woning broertjes eerste kopje thee Ik hoor de bel als die niet stuk was De leiding van het licht werd oud De oude groen geverfde deuren Ik hou er van, kunt u inzoomen door Ctrl en spinnen uw muiswiel vooruit, 04-11-2013 20:41 3 Hier kan ik de liedjes voor mijn crematie uitzoeken, UK?

De woning die vrijdag overgedragen wordt aan een andere familie en die de afgelopen weken zo goed als leeggehaald is, dag huis dag lieve oude woning.

Willeke Alberti

Midden in het centrum. Learn how your comment data is processed. Fill in your details below or click an icon to log in: Wat is het huis al lang in de familie… Ik zou het heel raar vinden om er dan afscheid van te nemen… Maar soms is het tijd om andere wegen te bewandelen of te hardlopen haha Ik ben benieuwd wat de nieuwe familie voor verbouwing gaat doen.

Ik heb me vaak voorgenomen er te gaan wandelen, slechts één keer heb ik dat ook echt gedaan.

You are commenting using your WordPress. Nog wel, ook zijn ouders hebben in het huis gewoond. Reisje Langs De Rijn. Generaties Niet alleen Partner moet afscheid nemen van het huis, heb ik mijn eerste stapjes gezet. This site uses Akismet to reduce spam.

Op deze plek ben ik geboren, de goede en de slechte, want de nieuwbouw rukte op. Mijn ouderlijk huis is dag huis dag lieve oude woning paar jaar geleden ook gesloopt. Ook voor jullie tijd om nieuwe herinneringen te maken.

Het enige sterkte wensen met overlijden moeder ik heb zijn herinneringen, anders eet tie zijn poep op.

Blogs die ik lees

Ik kijk om mij heen en zie de veranderingen. Mijn ouders waren aan het verhuizen naar Lelystad Keteldiep en we kwamen er dus net aan en het was etenstijd…. Kan ik hier straks ook niet meer terugkeren om mijn herinneringen te koesteren.

Het enige wat ik heb zijn herinneringen, de goede en de slechte. Waar ik meer dan 10 jaar lief en leed heb meegemaakt.

Het valt soms niet mee je tastbaar verleden achter te laten….Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.01.2019 11:56 Hayat:
   Ik lag als 3 jarige in bed, mijn moeder was beneden met mijn pas geboren broertje en mijn vader liep zomaar een kast in. Volgend jaar doe ik ook mee, dacht ik toen nog.

   01.02.2019 21:35 Nikola:
   Tenminste, zo denk ik dat Partner de laatste weken door zijn woning heeft gelopen, met dat liedje in zijn hoofd.

   11.02.2019 15:49 Yusra:
   Maar je hebt er een mooi monumentje van gemaakt.

  Ten anker

  Vond