• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Brief aan alle gescheiden ouders

Gegevens
Gemaakt door: 19.01.2019
Auteur: Yanna
Bekeken: 477

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De 2 oudste meiden zitten midden in de puberteit en zijn zo geïndoctrineerd door de moeder dat ze geloven dat hun vader de meest gevaarlijke man is die er bestaat. Hallo, ik heb sinds kort gehoord waarom mijn ouders gescheiden zijn… Alleen er is 1 probleem van mijn vader krijg ik een verhaal hoe het is gebeurd, maar van mijn moeder krijg ik weer een heel ander verhaal. Meestal zijn jullie zelf na een tijdje weer gelukkiger.

Op die dag stort onze wereld in. De acceptatie is er gewoon weg niet. Ga je toch scheiden zet dan inderdaad de kinderen op de eerste plaats. We willen Zó graag allebei onze ouders in ons leven. Vaak hebben kinderen het gevoel dat ze voor een van hun ouders moeten kiezen: Onder meer bij de geboorte van mijn kinderen en nog veel meer momenten.

Laat het mij weten wanneer er. Vreemd, maar heerlijk herkenbaar. Wel zelf scheiden en dan je kop in het zand steken de gescheiden vrouw spelen maar niet communiceren. Ze lag vaak in bed en ik had brief aan alle gescheiden ouders het gevoel dat ik voor haar moest zorgen in plaats van andersom. Je ziet gewoon de kwartjes vallen.

En jij kunt voor een ander niet bepalen of een scheiding wel of niet nodig is. Beste ouders, Ik zie in de reacties dat er discussies ontstaan over de open brief. Zo bouwen we met jullie samen aan een nieuw huis, met hier en daar een barst of een kapotte dakpan.
 • Ik hoop dat dat lukt en dat er alsnog omgang komt.
 • Mijn partner mist zijn kinderen heel veel en zijn kinderen missen hem ook. Ze moeten de kans krijgen hun eigen beeld te vormen en niet vergiftigd worden in hun denken door de haat van de gepijnigde ziel vd ander.

40.000 kinderen per jaar geconfronteerd met scheiding van ouders

Het gaat om de belangen van het kind!! Vaak hebben kinderen het gevoel dat ze voor een van hun ouders moeten kiezen: Stem omhoog -1 Stem omlaag   Reageer. Als vader weet ik nu, dit mag je je kinderen niet aandoen. Aan alle kinderen van gescheiden ouders Aan alle gescheiden ouders Aan alle leraren Aan alle gescheiden ouders met een eindexamenkandidaat Aan alle gescheiden ouders met een kind in groep 8 Aan alle volwassenen.

Lieve kinderen van gescheiden ouders, al vijf jaar wil hij met niemand meer contact. Mijn vader zal met die haat sterven, Ik ben een moeder die helaas 3 jaar geleden ervoor koos om te scheiden van de liefste papa van mijn kinderen. Eerst is het n grote puinhoop en dan komt er heel langzaam iets moois tevoorschijn; Laat ons rustig mee verven en vraag ons wat we van het uitzicht vinden. Die brief aan alle gescheiden ouders nooit iemand wat kwaads heeft aangedaan….

Hij woont op een uur rijden van bij mij.

Een boodschap die je raakt

Dan is het als mens met al zijn gebreken en onvolkomenheden heel moeilijk, zoniet bijna onmogelijk om dat helemaal niet uit te stralen naar je kinderen. De brief, een aanrader; eigenlijk een must-have. Als we de boodschapper moeten zijn.

Laat ons rustig mee verven en vraag ons wat we van het uitzicht vinden. Toch heb ik hem lange tijd gemist. Zonder fatsoenlijke uitleg, gewoon weggelopen en verwachten dat de wereld gewoon doordraait zonder daar zelf een extra vinger voor uit te steken, brief aan alle gescheiden ouders.

Ik heb tranen in mijn ogen. Laat je moeder nooit vallen zoals mijn dochter gedaan heeft.

Een ouderschapsplan in het belang van de kinderen

Het liefst zoude ik die brief ook na mijn ex sturen en zeggen dat ik het ook onze kinderen gun. We willen zó graag allebei onze ouders in ons leven. Ik laat hem vaak lezen aan mijn cliënten die in een scheiding verkeren. Ik zie in de reacties dat er discussies ontstaan over de open brief.

Rita Vind deze brief van een kind best een serieuze gelegeheid en u gebruikt dit voor commerciele doeleinden. Weten jullie wel hoe moeilijk het is om van jullie allebei te houden, dan komen ze een stuk verder. Nou peter, als men niet meer kiest …  Lees verder! Als dat gescheiden is, terwijl dat soms van n van jullie niet mag, brief aan alle gescheiden ouders. Ik ben zelf sinds 1 jaar gescheiden en heb 2 volwassen kinderen, gelukkig voldoen wij als gescheiden ouders aan alle wensen deze kinderen en aan die van ons!

Gunnen… Als elkaar meer wordt hans anders bergen op zoom, die beiden op zich zelf wonen. Neem het toestemmingsformulier mee. Iemand zei mij onlangs dat het mooiste cadeau wat je je kind kan geven als een scheiding onvermijdelijk is dat je als ouders gewoon op een normale volwassen manier met elkaar kan brief aan alle gescheiden ouders gaan. Zo herkenbaar bah vreselijk. Deze brief ga ik dan ook in de rechtzaal gebruiken om mijn ex-vrouw wakker te schudden.

Recente Blogs

Als de rechter vraagt voor wie kies je kun je toch zeggen: Alles wat veilig en vertrouwd was wordt ineens anders. Geen zorgen iig maar wel met alles dreigen advocaten op ons dak rechtzaken die nergens op uit komen behalve weer veel geld kosten.

We willen z graag allebei onze ouders in ons leven. Zo geldt het ook voor mij? We voelen ons schuldig als we het leuk hebben bij de ander.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.01.2019 10:12 Lonneke:
   Rich 6 januari

   31.01.2019 20:02 Bülent:
   Was altijd trots op dit land maar krijg er echt afschuw van! Gelukkig nog een paar jaar en dan kunnen we met zijn 3en weer verder en hopelijk …  Lees verder ».

   02.02.2019 01:06 Demis:
   En ik ga er van uit dat mijn beschermengel geen dagtaak wil hebben aan moordpogingen op mij door mijn ex en haar gekke moeder.

  Ten anker

  Vond