АКТУЕЛНО

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
Во подготвителниот период за наредната сезона, Ф.К. „Кожуф“ интензивно се подготвува со редовни тренинзи два пати дневно. Првиот предизвик за клубот годинава е Ф.К. „Кит-Го“ од Пехчево со кој ќе ги одмерат силите на пријателскиот натпревар закажан за 01.08.2017 во Пехчево. Се до почетоко на

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
Почитувани, Ф.К. „Кожуф“ врши упис на нови членови во сите категории и тоа:Пионери родени 2001/2002Помлади пионери родени 2003/2004Петлиња родени 2005/2006Чичибани родени 2007/2008и Почетници родени 2009/2010Уписите се вршат секој ден од 10:00 до 19:00 часот во просториите на

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
Денес во 18:00 часот, Ф.К. „Кожуф“ го одржа првиот тренинг за претстојната натпреварувачка сезона. На тренингот беа присутни сите играчи и се подготвени за старт на подготовките. На тренингот се појавија и неколку нови играчи кои неофицијално ќе настапуваат за Ф.К. „Кожуф“, а веќе еден од нив е

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
Во четврток 13.07.2017 во 20:00 часот во просториите на Градскиот Стадион ќе се одржи годишно собрание на Ф.К. „КОЖУФ“. На собранието ќе бидат поканети сите делегати од претходното собрание на клубот, Градоначалникот на општина Гевгелија и други влијателни личности од градот. На дневен ред на

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
Од 10ти јули, Ф.К. „Кожуф“ започнува со подготовките за следната фудбалска сезона 2017/18 каде што ќе се натпреварува во втората МФЛ. Освен напаѓачот Пепи Ѓоргиев кој си замина од „Кожуф“, целата екипа останува иста, а се преговара и со нови играчи кои ќе влезат во тимот како

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
На денешниот состанок одржан во Општина Гевгелија помеѓу Градоначалникот Иван Франгов и Претседателот на Ф.К. „Кожуф“ Ристо Танев беше постигнат усмен договор дека од денес ЈПКД „Комуналец“ ќе биде одговорен за одржување на теренот на Градскиот Стадион во Гевгелија. На состанокот, Претседателот