АКТУЕЛНО

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
Новиот штопер на Ф.К. „Кожуф“ доаѓа од Ф.К. „Скопје“. Со своите 190 цм висина Ристе Каракимишев е одлично засилување во одбраната. Каракамишев е млад играч со 22 години, а во својата кариера има играно за Ф.К. „Миравци“, Ф.К. „Металург“ и последната сезона за Ф.К. „Скопје“.Активностите во

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
Фудбалскиот клуб Кожуф врши упис на нови членови и тоа:1.      Пионери родени 2001/2002 година, лице за контакт Томе Андреев 070/343-8182.      Помлади пионери родени 2003/2004, лице за контакт Петров Јове 070/221-9273.      Петлиња родени 2005/2006, лице за контакт Аце Ефтимов

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
На денешните тренинзи кои се одвиваа во најдобар ред без никакви проблеми, беше присутен Илјан Амедов кој по потекло е од Македонија, а ги има поминато сите категории во Белгискиот клуб Лиеж. Амедов ќе присуствува на тренинзите до одигрувањето на пријателскиот натпревар со Ф.К. „Кит-Го“ Пехчево

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
Фудбалерот Ристе Папучиев е второто засилување за Ф.К. „Кожуф“ за претстојната сезона. Папучиев е роден 1998ма година, а доаѓа од Ф.К. „Маџари“. Како играч за врска во минатото ги бранеше боите на Ф.К. „Академија Пандев“, Ф.К. „Вардар“ и Ф.К. „Маџари“.

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
Во подготвителниот период за наредната сезона, Ф.К. „Кожуф“ интензивно се подготвува со редовни тренинзи два пати дневно. Првиот предизвик за клубот годинава е Ф.К. „Кит-Го“ од Пехчево со кој ќе ги одмерат силите на пријателскиот натпревар закажан за 01.08.2017 во Пехчево. Се до почетоко на

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
Почитувани, Ф.К. „Кожуф“ врши упис на нови членови во сите категории и тоа:Пионери родени 2001/2002Помлади пионери родени 2003/2004Петлиња родени 2005/2006Чичибани родени 2007/2008и Почетници родени 2009/2010Уписите се вршат секој ден од 10:00 до 19:00 часот во просториите на