АКТУЕЛНО

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
Натпреварот во с. Мрзенци помеѓу екипите на ФК „Зорбас Победа“ - ФК „Кожуф“ заврши со резултат од 0-2.  Стрелци на головите за гостинската екипа беа: К. Ристовски и Д. Лазаровски

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
Репрезентативецот на Македонија до 21 година, Тихо Костадинов, денеска тренираше со фудбалерите на Кожуф. Се надеваме дека со добра работа во клубот, во иднина ќе произлезат многу репрезентативци од овој регион!

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
Честитки до младата репрезентација. Направивте цела нација да биде горда. Ви благодариме за неизмерната среќа. Во името на ФК Кожуф ви посакувам да продолжите по овој пат. Претседател на ФК Кожуф Ристо Танев

Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
Во неделата се одигра дерби натпреварот од Трета лига - југ, помеѓу екипите на Кожуф од Гевгелија и Победа од Валандово. После десетина година, ова беше најпосетениот фудбалски натпревар во градот, што покажува дека Гевгелија почнува да се враќа на фудбалската мапа.Натпреварот го следеа 1.500