Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

 

Име и Презиме Христијан Бејков
Позиција Централен Дефанзивец
Број 20
Дата на раѓање (дд.мм.гггг) 17.04.1998
Висина (cm) 186
Тежина (kg) 79