Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

 

Име и Презиме Благој Дуганов
Позиција Бек
Број 21
Дата на раѓање (дд.мм.гггг) 04.07.1980
Висина (cm) 170
Тежина (kg) 71