Рејтинг на корисник: 4 / 5

Активна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

 

Име и Презиме Михаил Панев
Позиција Централен Дефанзивец
Број 77
Дата на раѓање (дд.мм.гггг) 20.08.1990
Висина (cm) 194
Тежина (kg) 89