Рејтинг на корисник: 5 / 5

Активна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвезда
 

 

Име и Презиме Илија Јанкулов
Позиција Голман
Број 1
Дата на раѓање (дд.мм.гггг) 01.11.1998
Висина (cm) 175
Тежина (kg) 73