Управата на Ф.К. „КОЖУФ“ брои единаесет членови од кои едниот е Претседател. 

 

Претседател: Александар Ефтимов

 

Членови на управата:

Јован Дупаров - Спајдер Нет

Емил Ќириќ - Претставник од Фламинго Касино Хотел

Марин Каракабаков - Претставник од ветераните на Ф.К. „КОЖУФ“

Митко Илиев - Претставник од Н.К. „ФАНТОМИ СЕВЕР“

Петар Бојков - дипломиран економист

Александра Караманова - дипломиран правник

Васка Јанчев - дипломиран правник

Андон Епов - дипломиран економист

Ице Ѓорѓиев - приватен стопанственик

Драган Лазаревски - претставник на Слотс

 

Логистика:

Горан Јанкулов - Секретар

Трајче Аврамов - Веб Администратор

Лепа Талеска - Книговодство

Боре Костов - Економ на терен

Ристо Гушлев - економ во простории

 

Стручен Штаб:

Васе Беќаров - Шеф на стручен штаб

Саше Петков - Прв помошник

Благој Дуганов - Втор Помошник

Ташко Аврамов - Тренер на голмани

Ристе Илиев - Физиотерапевт