Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

 

Име и презиме Стефан Митров
Позиција Крило
Број 16
Дата на раѓање (дд.мм.гггг) 09.11.1992
Висина (cm) 168
Тежина (kg) 63