Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

Во недела (04.12.2016) со почеток во 13:00 часотќе се одигра последниот натпревар од есенскиот дел помеѓу екипите на Ф.К. „Кожуф“ и Ф.К. „Дојранско Езеро“. После долги години пауза, „Кожуф“ е на пат да стане есенски шампион. Дојдете сите на градскиот стадион во Гевгелија да му дадеме поддшка на клубот за победа и сите заедно да ја прославиме есенската титула.

Сподели за Ф.К. „Кожуф“!