Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

Пријателскиот натпревар помеѓу екипата на Ф.К. „Кожуф“ од Гевгелија и екипата на Ф.К. „Тиквеш“ од Кавадарци кој се одигра денес во Гевгелија заврши со резултат од 1:0 за домакинот. Натпреварот беше израмнет помеѓу двете екипи, а голем број шанси имаа и домакините и гостите но сепак „Кожуф“ беше подобар за еден гол на Раде Ристенски во 12-та минута.