Натпреварот во с. Мрзенци помеѓу екипите на ФК „Зорбас Победа“ - ФК „Кожуф“ заврши со резултат од 0-2.  Стрелци на головите за гостинската екипа беа:

К. Ристовски и Д. Лазаровски