Екипата на Ф.К. „Кожуф“ утре ќе отпатува во Јаница (Грција) на пријателски натпревар со локалниот клуб од Јаница. Кожуф е спремен за утрешниот натпревар кој ќе се одигра во 17:30 часот по грчко време (16:30 по македонско).