Младите фудбалери на Ф.К. „Кожуф“, утре на Градскиот Стадион во Гевгелија во категорија помлади пионери во 10:00 часот ќе одиграат првенствен натпревар со Ф.К. „Фудбал Старс“, а покасно во 12:00 часот и фудбалерите во категоријата пионери со нивните врсници. Влезот е слободен.

Викендов започнува и првенството во II МФЛ, а во недела, првиот тим на Ф.К. „Кожуф“ гостува кај Ф.К. „Осогово“.