ИНТЕРВЈУА

Поранешниот играч на Ф.К. „Металург, Томче Гроздановски е новиот играч за врска на Ф.К. „Кожуф“. Гроздановски има 17 години и досега има играно за Ф.К. „Цементара“, Ф.К. „Вардар“, Ф.К. „Професионал“, а минатата сезона играше за „Металург“. Денес Ф.К. „Кожуф“ на централниот стадион во Килкис ќе

Во пресрет на саботниот пријателски натпревар помеѓу Ф.К. „Кожуф“ и Ф.К. „Тиквеш“ кој ќе се одигра на градскиот стадион во Гевгелија во 17:30 часот, физиотерапевтот на Ф.К. „Кожуф“ Ристе Илиев изјави дека повредените Костадин Зајков и Мирче Попов веќе се опоравени од повредите и нема пречка да