Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

Репрезентативецот на Македонија до 21 година, Тихо Костадинов, денеска тренираше со фудбалерите на Кожуф.

Се надеваме дека со добра работа во клубот, во иднина ќе произлезат многу репрезентативци од овој регион!