Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

Честитки до младата репрезентација. Направивте цела нација да биде горда. Ви благодариме за неизмерната среќа.

Во името на ФК Кожуф ви посакувам да продолжите по овој пат.

Претседател на ФК Кожуф
Ристо Танев