Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

               

Кожуф денес патува во Нов Дојран каде ќе го одигра вториот контролен натпревар против екипата на Кит-го.Напреварот почнува во 14.30 часот.Деталите од самиот натпревар ќе ги објавуваме на ФБ страната на клубот.