Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

Денес Претседателот на ФК Кожуф беше на прием кај Градоначалникот на општина Гевгелија господинот Сашо Поцков.На средбата  првиот човек на градот беше запознат со тековните активности на клубот и за плановите за 2018 година. На средбата претседателот на клубот  му изрази огромна благодарност на господинот Поцков за досегашната соработка и огромната подршка која клубот ја добива од првиот човек на Гевгелија, на крајот на средбата Претседателот Танев во знак на благодарност му подари дрес со број еден од ФК Кожуф.