Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

Кожуф драстично оштетен на натпреварот со Борец во Велес, и да напоменеме дека сите спорни моменти се при резултат 0-0

 

Прв спорен момент: Чамџиќ фаулиран во 16 метри

Судијата досудува фаул но го вади фаулот надвор од 16 метри

Втор спорен момент: Фаулот над Папучиев

Моментот кога Лазаровски Даниел ги претрчува двајцата одбрамбени фудбалери на Борец

Трет спорен момент: Влечењето за дрес на Лазаровски

Цел стадион виде влечење само главниот судија и неговиот асистент во оваа ситуација не видоа ништо