Рејтинг на корисник: 0 / 5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

Наместо класичен тренинг, играчите на Ф.К. „Кожуф“ беа изненадени од страна на шефот на стручниот штаб на клубот Васе Беќаров кој им организираше празнична прошетка како награда за добрите резултати постигнати во досегашниот тек од годинешново првенство.

Во клубот преовладува добриот дух и силната хемија помеѓу играчите, управниот одбор и стручниот штаб, па затоа и не чудат постигнатите резултати. Следниот натпревар Кожуф ќе го одигра во сабота во радовиш со екипата на Плачковица во 14:30 часот. Моментално Кожуф се наоѓа на третата позиција на табелата, а на четвртата е Плачковица па со право овој натпревар се нарекува дерби.